Αστυνομικοί έλεγχοι στην Κεφαλονιά: Συλλήψεις για όπλα, ναρκωτικά και ηχορύπανση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιουνίου 2026 12:46

Αστυνομικοί έλεγχοι στην Κεφαλονιά: Συλλήψεις για όπλα, ναρκωτικά και ηχορύπανση

Τρεις συλλήψεις καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Κεφαλονιά στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, με τις υποθέσεις να αφορούν κατοχή μαχαιριών, ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της νομοθεσίας για τη λειτουργία καταστημάτων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μαχαιριών στην Κεφαλονιά

Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.),  συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες 5 Ιουνίου 2026 στο Αργοστόλι, 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη καθώς στο όχημα που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- μαχαίρια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

 

Σύλληψη -2- ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά

Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν, το τελευταίο 24ωρο, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, από αστυνομικούς Υπηρεσιών σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Κέρκυρα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κέρκυρας, προχώρησαν στη σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού, καθώς κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία του διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα παραισθησιογόνων μανιταριών βάρους -5,7- γραμμαρίων και -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. 

Τέλος, στην Κεφαλονιά, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), συνέλαβαν 35χρονο αλλοδαπό, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

 

Σύλληψη -2- ατόμων για ηχορύπανση και παραβίαση ωραρίου μουσικής σε καταστήματα στην Κεφαλονιά και την Κέρκυρα

Δύο συλλήψεις πραγματοποίησαν, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί σε Κεφαλονιά και Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια ελέγχων για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Τέλος, στην πόλη της Κέρκυρας, συνελήφθη υπεύθυνος καταστήματος για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Νέα σελίδα του INKEFALONIA.GR στο Facebook.

Ακολούθησε το InKefalonia στο Facebook ↗