Puesta del sol και Πετανοί μετά από 6 χρόνια χωρίζουν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 15:53

Puesta del sol και Πετανοί μετά από 6 χρόνια χωρίζουν

Κάποιοι με τις αποφάσεις τους βυθίζουν περισσότερο την Παλική. Μετά την αρπαγή δημοσίων υπηρεσιών σειρά έχουν οι παραλίες. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος – Μαρία Μουρελάτου

Το Puesta del sol η επί έξι συναπτά έτη λειτουργίας η καντίνα στην παραλία των Πετανών ενδέχεται να μην ανοίξει ποτέ πια εξ αιτίας μιας απόφασης από την κτηματική υπηρεσία που χαρακτηρίζει τη θέση ως «βραχώδεις» βάση του νόμου ΑΔΑ: ΒΕΑΛΗ-ΝΚΓ. Το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης πετά στον δρόμο την οικογένεια του ιδιοκτήτη της καντινας, υποβαθμίζει την παραλία και στερεί από το δήμο Κεφαλονιάς τα έσοδα της εκμίσθωσης.

Διαβάστε τι έγραψε ο Γιώργος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την κτηματική υπηρεσία.
«puesta del sol και Πετανοί μετά από έξι χρόνια χωρίζουν. Γιατί έτσι θέλησαν κάποιοι. Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι έτσι θα γεμίσουν οι καρέκλες τους. Γιατί μετά από έξι χρόνιααποφάσισαν ότι το μέρος είναι βραχώδεις και ακατάλληλο για καντίνα. Χωρίς όμως να μας ρωτήσουν για άλλη μια φορά. Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για αυτό το όμορφο ταξίδι που ζήσαμε όλοι μαζί. Να ευχηθώ καλή τύχη στους Πετανούς χωρίς εμάς και σε αυτούς που φρόντισαν να μην υπάρχουμε, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που άφησαν δυο παιδάκια στο δρόμο σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ελπίζω κάποια στιγμή ο δρόμος μας να ξανασμίξει. Ο θεός είναι μεγάλος και ίσως μας βοηθήσει. Να είστε όλοι καλά»


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250