Το ΓΕΛ Ληξουρίου συμμετείχε στο πρόγραμμα Βουλή των εφήβων

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 11:08

Το ΓΕΛ Ληξουρίου συμμετείχε στο πρόγραμμα Βουλή των εφήβων

ΓΕΛ Ληξουρίου 

Για άλλη μια χρονιά το σχολείο μας συμμετείχε στο πρόγραμμα Βουλή των εφήβων, του ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Όπως είναι γνωστό, το πρόγραμμα απευθύνεται στους μαθητές και στις μαθήτριες των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, καθώς και των Ελληνικών Λυκείων του εξωτερικού. 

Τακτική έφηβη βουλευτής αναδείχθηκε η Διονυσία Παριώτη, με αναπληρωματικό τον Γεράσιμο Κατερέλο, που φοιτούν στη Β’ τάξη του σχολείου μας.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, αλλά και τα παιδιά που αναδείχθηκαν να εκπροσωπήσουν το σχολείο μας και το Νομό μας.

Για το σχολικό έτος 2023-2024, κεντρική θεματική του προγράμματος είναι: «Το + που διαμορφώνει τον κόσμο» # Συμμετέχουμε # Συνδιαλεγόμαστε # Συμπράττουμε.

Οι εργασίες της ΚΗ΄ Συνόδου των εφήβων βουλευτών θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από την 1 Ιουλίου 2024 έως και τις 4 Ιουλίου 2024 και περιλαμβάνουν: συζητήσεις σε ομάδες και σε ολομέλεια, βιωματικές δράσεις και εργαστήρια και εκδηλώσεις πολιτισμού. 

        

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Ληξουρίου                   Οι υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος

                                                                                              Ευαγγελία Τζουλιαδάκη                                                                                

             Δημήτρης Μαρκάτος                                                  Φοίβη Ρίζου            

*Την αφίσα φιλοτέχνησε η μαθήτρια και έφηβη Βουλευτής Διονυσία Παριώτη

DSD


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250