Security για τη φύλαξη του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς (Μαρτίνης στον COSMOS 96,5)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 10:28

Security για τη φύλαξη του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς (Μαρτίνης στον COSMOS 96,5)

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5 στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», φιλοξενήθηκε ο Διοικητής του Γ.Ν. Αργοστολίου Δημήτρης Μαρτίνης ,ο οποίος μίλησε για την κατάσταση του Νοσοκομείου αναφορικά με τις κλοπές ,που κατήγγειλαν οι αγροτικοί ιατροί του Νοσοκομείου, αλλά και για τις ενέργειες που προτίθεται να κάνει προκειμένου να καταπολεμηθούν τα φαινόμενα κλοπών και παραβιάσεων χώρων.  

«Αυτά που λένε οι αγροτικοί γιατροί είναι σωστά, όντως συνέβη αυτό που κατήγγειλαν. Υπήρξε παραβίαση για δεύτερη φορά, στο δωμάτιο που ξεκουράζονται οι γιατροί. Είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός που τους ανησυχεί. Είναι παραβίαση του προσωπικού τους χώρου.

Εμείς για την ασφάλεια του Νοσοκομείου έχουμε τοποθετήσει κάμερες σε διάφορα σημεία, τα οποία επιτρέπουν μια 24ωρη παρακολούθηση από το θυρωρείο. Επίσης έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία για μια σύμβαση με εταιρεία security η οποία θα αναλάβει την ασφάλεια. Υπάρχει ένα θέμα όμως. Επειδή από 1η Απριλίου θα αλλάξουν οι μισθοί, υπάρχει ένα θέμα με την σύμβαση και γι’ αυτό υπάρχει καθυστέρηση. Η ουσία είναι ότι μέχρι τις πρώτες μέρες του Απριλίου  θα έχουμε εταιρεία η οποία θα αναλάβει την φύλαξη του Νοσοκομείου τις επικίνδυνες ώρες, δηλαδή απογευματινές και βραδινές. Επί 24ώρου η φύλαξη γίνεται και από το θυρωρείο. Η εταιρεία που θα αναλάβει, θα έχει εξειδίκευση στην φύλαξη των Νοσοκομείων, καθώς δεν μπορείς να απαγορεύσεις την είσοδο.  

Πέραν της εταιρείας, έχει γίνει παραγγελία να μπουν σιδερένια κάγκελα στα παράθυρα των κοιτώνων των γιατρών, ενώ θα υπάρξει και μια διαμόρφωση ώστε να μην εύκολη η πρόσβαση».

Ακούστε την συνέντευξη




00 inkefalonia general ad 300X250