Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 18:51

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Σημαντική αλλαγή με βροχές και καταιγίδες μετά από αρκετές ημέρες, αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από το βράδυ του Σαββάτου, ως και τις απογευματινές ώρες της Κυριακής. Πιο αναλυτικά : Από το βράδυ του Σαββάτου, αναμένεται να σημειώνονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σε νησιά του Ιονίου Πελάγους αλλά και σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Προς τα ξημερώματα αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αναμένεται να σημειώνονται και σε νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, στην Θράκη και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας. Βροχές τοπικού κυρίως χαρακτήρα, θα συνεχίσουν να σημειώνονται στη Στερεά Ελλάδα και τη Πελοπόννησο, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα συνεχίσουν να σημειώνονται στο Ιόνιο Πέλαγος.

Κατά τη διάρκεια της Κυριακής και περίπου ως και τις απογευματινές ώρες της ημέρας, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, θα σημειώνονται στα νησιά του βόρειου Ιονίου, στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, αλλά και σε νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τα φαινόμενα θα έχουν λίγο πιο έντονο χαρακτήρα.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από αργά το απόγευμα σε όλη τη χώρα μας.

Πηγή: http://greek-weather.org

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ