Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Γυμνασίου Αγίας Θέκλης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 15:00

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Γυμνασίου Αγίας Θέκλης

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έτους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε τις εκπαιδευτικές μας επισκέψεις και τις εκδρομές, αλλά και τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Κατ’ αρχάς, ευχαριστούμε τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής-ΟΦΥΠΕΚΑ και το Aenos International Dark Sky Park Greece, που έδωσαν τη δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας να επισκεφτούν δωρεάν το Πλανητάριο στο Αργοστόλι και φυσικά για μία ακόμη φορά (έχει εκδοθεί ήδη ξεχωριστό ευχαριστήριο μήνυμα) ευχαριστούμε και την Ionian Sea Ferries για τη δωρεάν μετακίνηση των παιδιών και των εκπαιδευτικών του σχολείου!

Επίσης, ευχαριστούμε τον κο Λιναρδάτο Κώστα, ιδιοκτήτη του ελαιοτριβείου στην Αγία Θέκλη, το οποίο επισκεφθήκαμε στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Υγείας και Μεσογειακής Διατροφής. Ο κος Λιναρδάτος μας υποδέχτηκε με προθυμία να μας δείξει κάθε στάδιο της παραγωγής του αγνού παρθένου ελαιόλαδου και, αφού μας προσέφερε πολύτιμες συμβουλές για τη χρήση του ελαιόλαδου, μας έδωσε να γευτούμε «νιο» λάδι!

Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά τον ομότιμο καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κο Βιτωράτο Ευάγγελο, ο οποίος στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας επισκέφθηκε το σχολείο μας, έδωσε συνέντευξη στα παιδιά, ανέλυσε τον ρόλο του δασκάλου και του ακαδημαϊκού, έκανε μάλιστα πειράματα με τα παιδιά και ανανέωσε το ραντεβού του με τους μαθητές και τις μαθήτριες για διεξαγωγή περισσότερων πειραμάτων!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους κατοίκους του χωριού της Αγίας Θέκλης οι οποίοι αγόρασαν τις Αγιοβασιλίτσες που οι μαθητές και οι μαθήτριες στόλισαν και μοίρασαν στο χωριό, για να ενισχύσουν το ταμείο τους ενόψει της εκδρομής τους!

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία, γέλιο, χαρά και μοναδικές οικογενειακές στιγμές!

Με εκτίμηση,

Παπαδιονυσίου Φωτεινή

Διευθύντρια Γυμνασίου Αγίας Θέκλης

Και

Σύλλογος Διδασκόντων Γυμνασίου Αγίας Θέκλης


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250