Ξεκινά το μεγάλο έργο της ανάπλασης της παραλιακής Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 13:41

Ξεκινά το μεγάλο έργο της ανάπλασης της παραλιακής Αργοστολίου

Ξεκινά, πιθανότερα, εντός της ερχόμενης εβδομάδας το έργο της ανάπλασης της παραλιακής από το άγαλμα του Καββαδία έως το Λιμεναρχείο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην τοπική ενημερωτική εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού COSMOS 96,5.

Αν και η σχετική σύμβαση με τον εργολάβο έχει υπογραφεί εδώ και καιρό, λόγω των αφίξεων κρουαζιερόπλοιων, είχε μετατεθεί η εκκίνηση των εργασιών, για να μην υπάρχει ουδεμία όχληση στους επιβάτες που διέρχονται την παραλιακή.

Το έργο θα αναβαθμίσει θεαματικά την ευρύτερη περιοχή της παραλίας, προσδίδοντας ενιαία εικόνα από, καθώς θα χρησιμοποιηθεί, μεταξύ άλλων, το ίδιο γουλόστρωτο με τους χαρακτηριστικούς κυματισμούς, θα υπάρξουν δενδροφυτεύσεις, θα τοποθετηθούν παγκάκια, θα υπάρξει μεγάλη αύξηση του πεζοδρομίου, σε σημεία όπως έξω από το ΝΟΑ, θα υπάρξει μέριμνα για ασφαλή αφετηρία των τουριστικών τρένων και πολλά άλλα.

Το έργο φέρει το σφραγίδα της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες που επίσης μεταδόθηκαν από τον COSMOS, πολύ σύντομα αναμένεται και εκκίνηση του έργου της ανάπλασης μπροστά από τη Δημοτική αγορά, το οποίο θα αναβαθμίσει την περιοχή.

Δείτε επίσης Ανάπλαση παραλιακής : Όσα προβλέπει το έργο που θα αλλάξει το Αργοστόλι

Τα προεκλογικά Video του συνδυασμού του Θεόφιλου, με τα οποία προωθούσε τα έργα ανάπλασης.

{https://www.facebook.com/DimotikiSympoliteia/videos/1992879394426104}

{https://www.facebook.com/DimotikiSympoliteia/videos/985241929427373}




00 inkefalonia general ad 300X250