Ανακοίνωση συλλόγου καθηγητών Γυμνασίου Αγίας Θέκλης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 09:27

Ανακοίνωση συλλόγου καθηγητών Γυμνασίου Αγίας Θέκλης

Μετά από δεκαετή περιπέτεια και αναγκαστική «εξορία» του Γυμνασίου Αγίας Θέκλης από τον φυσικό του χώρο , εξαιτίας των καταστρεπτικών σεισμών του 2014 και μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες με επικεφαλής την ΕΛΜΕΚΙ και προσωπικά του κ. Μαντζουράτου Δημήτρη , καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανό το σχολείο μας .

Με την νέα σχολική χρονιά 2023 – 2024 επιστρέφουμε στο επισκευασμένο και ανακαινισμένο κτίριο του σχολείου μας , στην Αγία Θέκλη .

Σε όλη αυτήν την δύσκολη πορεία , μας συμπαραστάθηκε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , με τον κ. Μαρκάτο Δημήτριο και στην συνέχεια με τον νέο της επικεφαλής κ. Μελισσά Μιλτιάδη .

   Ακόμα ευχαριστούμε τον πρώην Υπουργό κ. Ανδρέα Λοβέρδο που επί των ημερών του και με δικές του ενέργειες , εκδόθηκε η άδεια επισκευής για το σχολείο μας. Επίσης ευχαριστούμε τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Δρακουλόγκωνα Παναγή που εκτός των χρημάτων από την δωρεά της Περιφέρειας Αττικής πρόσθεσε επιπλέον χρήματα για τις ανάγκες το έργου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Τραυλό που κατά την θητεία του ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του σχολείου.

   Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Κατσιβέλη Γιώργο για την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να ολοκληρωθούν οι ενέργειες για την μεταφορά του σχολείου στο νέο κτίριο και ανταποκρίθηκε άμεσα σε κάθε αίτημά μας.

   Τέλος ευχαριστούμε τον πολιτιστικό σύλλογο Σκηνέως και όλους τους κατοίκους του χωριού που πρόθυμα φιλοξένησαν το σχολείο μας σε δικό τους χώρο , από το 2014 έως και σήμερα και μας συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές μας.

   Ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11/9 στις 9.00 το πρωί στην Αγία Θέκλη.

     Εκ της Διευθύνσεως του σχολείου




00 inkefalonia general ad 300X250