Ευχαριστήριο στον Χρήστο Κοκκόλη- Προσέφερε 42 κιλά κρέας στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 09:12

Ευχαριστήριο στον Χρήστο Κοκκόλη- Προσέφερε 42 κιλά κρέας στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

Άλλη μια πράξη αγάπης από τον Πρόεδρο της Άσσου κ. Χρήστο Κοκκόλη, ο οποίος πρόσφερε 42 kg  κρέας, στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου, μια δράση που ξεκίνησε από την Ο.Ν.Ν.Ε.Δ  Κεφαλληνίας  και Ιθάκης σε συνεργασία με την ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας  και Ιθάκης και την Πρόεδρο Γιάννα Κουλουμπή, πριν μερικά χρόνια.

       Ένα τεράστιο ευχαριστώ από πλευράς μας, που με την κίνηση του αυτή, συνεχίζει αυτή την παράδοση στο Γηροκομείο μας, την στηρίζει έμπρακτα και αποδεικνύει, πως όλοι μας, ανεξαρτήτως χρωματικού - πολιτικού υποβάθρου και πεποιθήσεων, είμαστε πρώτα από όλα άνθρωποι και οφείλουμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο και στον τόπο μας, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα προς όλους να συνεχίζουμε στο δρόμο αυτό, στο δρόμο της αγάπης, της αλληλεγγύης, της προσφοράς. Πρόεδρε, σε ευχαριστούμε από καρδιάς και είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια σου.

      Τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κα. Άννα Ζαπάντη, Πρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου, που με την καλοσύνη της και την αγάπη της μας συγκινεί πάντα και μας δίνει τεράστια ώθηση, ώστε να συνεχίζουμε την προσφορά μας.


Με εκτίμηση,

εικόνα Viber 2023 07 29 08 16 01 432εικόνα Viber 2023 07 29 08 16 01 506




00 inkefalonia general ad 300X250