Η 84χρονη Αναστασία ιππεύει και έχει οδηγήσει από ιστιοπλοϊκό έως... ελικόπτερο! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 21:15

Η 84χρονη Αναστασία ιππεύει και έχει οδηγήσει από ιστιοπλοϊκό έως... ελικόπτερο! (εικόνες)

Η γνωστή σε όλους σούπερ – γιαγιά, Αναστασία Γερολυμάτου, πέραν της εντατικής της ενασχόλησης με το windsurfing απολαμβάνει στο έπακρο κάθε μέρα της ζωής της εντάσσοντας στο πρόγραμμα της και άλλες δραστηριότητες.

Μια από αυτές είναι και η ιστιοπλοΐα, όπου και πάλι έρχεται σε επαφή με το αγαπημένο της «υγρό στοιχείο» όπου τόσο αγαπά.

Πρόσφατα , βρέθηκε όχι μόνο ως επιβάτης σε ιστιοπλοϊκό, αλλά έκανε και μέρος της διαδρομής, παίρνοντας το τιμόνι και … δαμάζοντας τα κύματα σε ένα ταξίδι από τη Σάμη προς τις παρθένες παραλίες της Ιθάκης.

Οι δραστηριότητες όμως δεν σταματούν εδώ.

Στις εικόνες βλέπουμε την 84χρονη Αναστασία να ιππεύει στα βουνά της Σάμης , περνώντας από πανέμορφες διαδρομές με φαράγγια, κοιλάδες και ελαιώνες με τη συντροφιά ενός γοητευτικού αλόγου.

Πριν από λίγα χρόνια ανέλαβε να πραγματοποιήσει μέρος της διαδρομής με εκπαιδευτικό τετραθέσιο αεροπλάνο από το εσωτερικό αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης Λα Γκουάρντια προς το Λόνγκ Αϊλαντ , βλέποντας από ψηλά την αμερικανική μεγαλούπολη!

Η Αναστασία έγινε γνωστή πριν από μερικά χρόνια κάνοντας με επιτυχία το διάπλου Κεφαλονιά – Κυλλήνη σε ηλικία 81 ετών, ενώ όπως μαθαίνουμε σχεδιάζει ακόμη ένα αντίστοιχο γεγονός!

Απποτελεί αδιαμφισβήτητα παράδειγμα προς μίμηση για όλους, με την δίψα της για μια ζωή γεμάτη ενδιαφέρουσες ασχολίες και προκλήσεις.

Της ευχόμαστε να είναι υγιής , ευτυχισμένη και να μας υπενθυμίζει ότι η ζωή δεν πρέπει να σταματά ποτέ!

Χρήστος Λαμπράκης

anastasia gerolymatou1anastasia gerolymatou2anastasia gerolymatou3

anastasia gerolymatou5

anastasia gerolymatou4




00 inkefalonia general ad 300X250