O υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς με την Πλεύση Ελευθερίας Μαρίνος Φωτεινάτος στον COSMOS 96,5: Τι λέει για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 19:30

O υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς με την Πλεύση Ελευθερίας Μαρίνος Φωτεινάτος στον COSMOS 96,5: Τι λέει για το αποτέλεσμα των εκλογών

O υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς με την Πλεύση Ελευθερίας Μαρίνος Φωτεινάτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου και μίλησε για τα αποτελέσματα αλλά και για τις ψήφους τις οποίες έλαβε.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο και την κοινωνία που προτίμησε εμάς και έκανε αγώνα μαζί μας, γιατί εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί και δεν ξέραμε πως να συμπεριφερθούμε στην κοινωνία. Αλλά όπως και να ευχαριστώ πάρα πολύ την κοινωνία που είδε και έπραξε αυτό που έπρεπε».

«Για τα αποτελέσματα βλέπω ότι ή έγινε νοθεία ή ο κόσμος κοιμάται ακόμα, αυτοί που ψήφισαν δηλαδή μεγάλα κόμματα. Αναφορικά πάντως με την νοθεία το λέω γιατί είναι τεράστια η διαφορά, δεν έχει ξανακουστεί, δεν γίνεται. Τα έχασαν και οι δημοσκόποι, τα exit poll…Όλα βγήκαν λάθος. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά.

Δεν ξέρω αν έφταιξαν γεγονότα των τελευταίων ημερών. Αλλά ο κόσμος ξέχασε τι έγινε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια; Την πανδημία, τα Τέμπη; Ας πούμε ότι βγήκε ο Κατρούγκαλος και είπε κάτι, αλλά τόσο μεγάλη διαφορά; Πάντως τώρα ξαναπάμε σε εκλογές και θα είμαστε στην Βουλή. Ο κόσμος πρέπει να σκεφτεί ποιος θα το αντιπροσωπεύσει στην Βουλή».