Αυτός θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Πάσχα – Τσατραφύλλιας στον COSMOS 96,5

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 14:36

Αυτός θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Πάσχα – Τσατραφύλλιας στον COSMOS 96,5

O μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και ενημέρωσε για το πως θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες μέρες στην Κεφαλονιά και ειδικά το Μεγάλο Σάββατο και το Πάσχα.

«Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός θα είναι πολύ καλός και θα είναι σύμμαχος για όσους θελήσουν να ταξιδέψουν. Την Μεγάλη Παρασκευή προς το μεσημέρι ίσως δούμε κάποιες ψιχάλες, αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζει την περιφορά του Επιταφίου το βράδυ. Και οι άνεμοι δεν θα είμαι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία γύρω στους 24 βαθμούς.

Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι πολύ καλός και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στην Ανάσταση. Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα μας τα χαλάσει γιατί είμαστε μέσα στις περιοχές που θα έχουν βροχές. Όλη η Δυτική Ελλάδα θα έχει από το πρωί, οπότε πιστεύω ότι ένα υπόστεγο θα είναι απαραίτητο για το ψήσιμο του οβελία, γιατί η βροχή θα μας τα κάνει μαντάρα. Από Κυριακή απόγευμα θα φτιάξει ο καιρός, αλλά την Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη θα έχει βροχές, για όσους θέλουν να ταξιδέψουν αυτές τις δύο μέρες. Άρα, η μόνη εξαίρεση είναι η Κυριακή του Πάσχα».