Μεγάλη αποδοχή για το e-argostoli ! Οι δημότες του Δήμου Αργοστολίου «αγκάλιασαν» την υπηρεσία που λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας (στατιστικά)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 15:28

Μεγάλη αποδοχή για το e-argostoli ! Οι δημότες του Δήμου Αργοστολίου «αγκάλιασαν» την υπηρεσία που λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας  (στατιστικά)

Εξαιρετική είναι η αποδοχή που λαμβάνει η υπηρεσία ηλεκτρονικής επίλυσης προβλημάτων της καθημερινότητας «e-argostoli» που υλοποίησε ο Δήμος Αργοστολίου σε συνεργασία με τον πρωτοπόρο Δήμο Τρικκαίων.

 Ολοένα και περισσότεροι δημότες του Δήμου Αργοστολίου επιλέγουν την υπηρεσία, ζητώντας επίλυση προβλημάτων όπως οι η καμένες λάμπες στο δημοτικό φωτισμό, προβλήματα του οδοστρώματος (λακκούβες κλπ) , αποκομιδή αντικειμένων , κοπές δέντρων , ζητήματα γύρω από αδέσποτα κ.α.

14 μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας της, η πλατφόρμα έχει δεχθεί 6.176 αιτήματα , εκ των οποίων έχουν ολοκληρωθεί τα 6.111, ενώ παραμένουν σε διαδικασία ανάθεσης 31.

Μήνα με το μήνα η υπηρεσία γίνεται γνωστή σε ακόμη περισσότερους δημότες και το μέλλον για ένα Δήμο πιο αποτελεσματικό και πιο κοντά στα απλά αλλά ιδιαίτερα σημαντικά «καθημερινά» είναι ήδη εδώ!

Η υπηρεσία λειτουργεί είτε με εγγραφή μέλους στην πλατφόρμα είτε ακόμη και χωρίς εγγραφή, ενώ λειτουργεί και τηλεφωνικά για τους δημότες που δεν έχουν καλή επαφή με την τεχνολογία στο 2671026999.

Αναμένουμε την ενίσχυση της πλατφόρμας με νέες υπηρεσίες.

Χρήστος Λαμπράκης