Βουλευτικές εκλογές 2023: Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στο Νομό (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 23:46

Βουλευτικές εκλογές 2023: Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στο Νομό (video)

Το απόγευμα της Δευτέρας, στο ξενοδοχείο «Μουίκης» στο Αργοστόλι, παρουσιάστηκαν οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στον Νομό Κεφαλληνίας.

Όπως είχε ανακοινωθεί πρόκειται για τους Λευτέρη Κρητικό, την Γεωργία Καππάτου και τον Σταύρο Τουλάτο.

Την παρουσίαση χαιρέτησε ο Δημήτρης Κεκκάτος, ενώ συντονιστής της παρουσίασης ήταν Κωσταντίνος Βάλσαμος.

DSC 0015

Πρώτη μίλησε η Γεωργία Καππάτου η οποία τόνισε τα εξής: «Το ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρα απέναντι σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Για εμάς, αποτελεί προτεραιότητα η διαφάνεια και η διάκριση των εξουσιών, καθώς και η στήριξη της μεσαίας τάξης. Βασικό για εμάς είναι να δοθούν λύσεις σε ζητήματα Παιδείας, στα ζητήματα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, λύσεις για τα κόκκινα δάνεια, λύσεις για την κρίση της ενέργειας και της αύξησης των τιμών. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που κάνει παρεμβάσεις και καταθέτει τροπολογίες στην Βουλή, γι αυτά τα ζητήματα. Για την Κεφαλονιά επείγει να ανοίξει η ΜΕΘ και να λειτουργήσει η Ψυχιατρική Κλινική και να γίνει ενεργή η δωρεάν μαστογραφία».

Ο Λευτέρης Κρητικός ακολούθως πήρε τον λόγο και τόνισε πως: «Η Νομαρχιακή ξεκίνησε το 2020, χωρίς να φοβόμαστε το χαμηλό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ εκείνη την εποχή. Πλέον είμαστε η μοναδική Νομαρχιακή που είναι τόσο δραστήρια και κατέθεσε ερωτήσεις στην βουλή για την πανδημία και λειτουργία του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς» ακολούθως αναφέρθηκε στην εκτός σχεδίου δόμηση: «Δεν υπήρξε ποτέ στο Ιόνιο Δημόσιο καθεστώς, οπότε οι πολίτες θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα στην χρησιμοποίηση της περιουσίας τους. Επίσης, το ΠΑΣΟΚ το μόνο κόμμα που προστάτευσε την πρώτη κατοικία».

Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ: «Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από νέους ανθρώπους και απευθύνεται σε όλη την κοινωνία της Κεφαλονιάς. Είμαστε όλοι άνθρωποι που ζουν και εργάζονται στην Κεφαλονιά και θα συνεχίσουν να ζουν και μετά τις εκλογές».

Ο Σταύρος Τουλάτος επεσήμανε τα εξής: «Οι εκλογές χωρίζονται σε δύο μέρη. Το πρώτο είναι τα προβλήματα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης και το δεύτερο είναι το διακύβευμα των εκλογών. Η Νομαρχιακή και οι τοπικές εδώ στην Κεφαλονιά, παράγουν πολιτικό έργο και συνεχώς σε επαφή με τους κρατικούς φορείς».

Για τον κλάδο της Υγείας τόνισε πως: «Είναι κρίσιμη η κατάσταση του ΕΣΥ και τεράστια προσπάθεια των γιατρών στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Υπόλογα για την κατάσταση του ΕΣΥ είναι τα δύο μεγάλα κόμματα» και συνέχισε: «Είναι απαράδεκτο που ο Εθνικός Δρυμός Αίνου έχει μεταφερθεί στην Ζάκυνθο. Η νησιωτικότητα της Ιθάκης και της Βορειοανατολικής Κεφαλονιάς έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα από την Κυβέρνηση. Ο κόσμος χρειάζεται μία κυβέρνηση με όραμα, συνέπεια λόγου και έργου, πολιτική σταθερότητα. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δίνει μάχη ενάντια στον λαϊκισμό».

Δέσποινα Χαρώνη

Παρακάτω σε βίντεο ολόκληρη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

{https://www.facebook.com/www.inkefalonia.gr/videos/530974709019419}

DSC 0008DSC 0036DSC 0078DSC 0119DSC 0147DSC 0193




00 inkefalonia general ad 300X250