Τοπική ΝΔ για δηλώσεις Αρβανίτη: "Ξεπέρασε σε ύβρεις κατά του Πρωθυπουργού, ακόμα και τον αρχηγό του"

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 16:40

Τοπική ΝΔ για δηλώσεις Αρβανίτη: "Ξεπέρασε σε ύβρεις κατά του Πρωθυπουργού, ακόμα και τον αρχηγό του"

Ο προσκεκλημένος απο την τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κ. Αρβανίτης, σε συνέντευξη του στο Δημοτικό Θεάτρο Αργοστολίου, ξεπέρασε σε ύβρεις κατά του Πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη, ακόμα και τον αρχηγό του.

Πέρα απο κάθε έννοια λογικής, εξίσωσε την αριστεία με το ναζισμό ταυτίζοντας τους “άριστους” με τους “Άρείους” των ΝΑΖΙ για να πλήξει τον Πρωθυπουργό.

Την ώρα που εκτόξευε τη λάσπη του, κανείς απο τους τοπικούς εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέδρασε. Η πρώην βουλευτής Κεφαλληνίας & Ιθάκης, κα Θεοπεφτάτου, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παγώνης, αλλά και οι φερόμενοι ως υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά, Ν. Φαραντούρης, Σπ. Γαλιατσάτος και Δ. Πολλάτου, δεν βρήκαν ούτε μισή λέξη για να σταματήσουν το παραλήρημα του κ. Αρβανίτη.

Σιώπησαν… , που σημαίνει οτι συμφωνούν με τις λασπώδεις εκφράσεις του ευρωβουλευτή τους και το διχαστικό και πολωτικό λόγο που έφερε στο νησί μας.

Αυτό αποδεικνύει, δυστυχώς, πως και οι εδώ εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ βαδίζουν τον ίδιο δρόμο, φορούν μάσκες για να κρύψουν το διχαστικό πρόσωπο της παράταξής τους και να ξεγελάσουν τους πολίτες των νησιών μας.

Ηρθε όμως η ώρα να βγάλουν τις μάσκες τους, για να γνωρίζει ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης με ποιούς πραγματικά έχει να κάνει. Διαφορετικά, μπορούν δημόσια να καταδικάσουν τα όσα καινοφανή, απαράδεκτα και προσβλητικά εκστόμισε ο κ. Αρβανίτης.

Κατά τα λοιπά, θα συμφωνήσουμε όλοι πως δεν μπορουν να μιλούν για ναζισμό όσοι εναγκαλίζονται με εγκληματικές οργανώσεις για την αποκόμιση πρόσκαιρων κομματικών οφελών.

ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250