Καππάτος στον COSMOS 96,5 για επίσκεψη Σταυριανουδάκη, Νοσοκομείο και τροπολογία Κασιδιάρη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 13:45

Καππάτος στον COSMOS 96,5 για επίσκεψη Σταυριανουδάκη, Νοσοκομείο και τροπολογία Κασιδιάρη

O βουλευτής Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τις προσλήψεις νέων γιατρών στο Νοσοκομείο αλλά και για τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας και αφορούσε τις καθυστερήσεις υλοποίησης στα έργα που έπρεπε να γίνουν μετά τον ΙΑΝΟ, καθώς οι χρηματοδοτήσεις έχουν δοθεί εδώ και 2 χρόνια. «Με τα στελέχη έγιναν συζητήσεις για να δούμε που βρισκόμαστε και να ορισθούν νέα χρονοδιαγράμματα. Πιστεύω ότι από τον Μάρτιο θα μπορέσουν να δημοπρατήσουν οι Δήμοι τα έργα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής, επισημαίνοντας ότι τα χρήματα υπάρχουν και τα έργα δεν είναι στο μηδέν.

Ο κος Καππάτος σχολίασε και την φράση του Αλέξη Τσίπρα «Δημοκρατία ή Μητσοτάκης» και ανέφερε ότι αυτό αποτελεί εκτροπή πολιτικού λόγου. «Δεν γίνεται εκπρόσωπος μεγάλου πολιτικού κόμματος να λέει αυτό το πράγμα και να εννοεί ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι δημοκρατικό κόμμα. Ο κος Τσίπρας έχει ξεκινήσει έναν πολιτικό κατήφορο, γιατί βρίσκεται σε απόγνωση» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος και στην τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη, ο κος Καππάτος σημείωσε ότι η τροπολογία – και με βάση όσα έχουν εισηγηθεί οι συνταγματολόγοι – δεν μπορεί να κριθεί αντισυνταγματική. Το πρόβλημα που προκύπτει είναι αν κάποιος πρέπει να είναι καταδικασμένος αμετάκλητα ή και πρωτόδικα. «Εμείς αυτό που έχουμε στην τροπολογία είναι ότι κάποιος μπορεί να είναι ακόμα και πρωτόδικα καταδικασμένος, για να μην έχει την δυνατότητα συμμετοχής στις εκλογές. Αυτό που θέλουμε είναι να αποκλείσουμε αυτά τα μορφώματα. Δεν μπορούν να είναι κόμματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα της υγείας κα συγκεκριμένα του Νοσοκομείου ο κος Καππάτος ξεκαθάρισε ότι η αναισθησιολόγος που ήρθε, έφυγε γιατί δεν είχε δημοσιευθεί σε ΦΕΚ ο διορισμός της. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι αναμένεται γυναικολόγος στο Νοσοκομείο.




00 inkefalonia general ad 300X250