ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ: Συνέντευξη Τύπου της συμμαχίας... για τη Δημοκρατία, Οικολογία, Φιλοζωία!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 10:32

ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ: Συνέντευξη Τύπου της συμμαχίας... για τη Δημοκρατία, Οικολογία, Φιλοζωία!

Συνέντευξη της Συμμαχίας "ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ" την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, στην οποία συμμετέχει το Κόμμα για τα Ζωα μαζί με άλλα 6 κόμματα.
Στις επόμενες μέρες θα σταλεί link και πληροφορίες για διαδικτυακή σύνδεση την ημέρα της συνέντευξης.

Εκπρόσωποι Κόμματος για τα Ζώα στο Ιόνιο
Κοσμάτος Ιωάννης
Λεβεντάκου Βασιλική
Ρουχωτά Ειρήνη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Στη Συμμαχία «Πράσινο & Μωβ»

Το Κόμμα για τα Ζώα

για τη : Δημοκρατία, Οικολογία, Φιλοζωία!

Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 30.1

Το Κόμμα για τα Ζώα στις αναμενόμενες εκλογές συμμετέχει στη Πολυκομματική Συμμαχία «Πράσινο & Μωβ» που αποσκοπεί να αλλάξει τα δεδομένα στη πολιτική σκηνή υπερασπίζοντας τη Δημοκρατία, τη Διαφάνεια, τα Δικαιώματα, το Κράτος Δικαίου.

Στην Συμμαχία «Πράσινο & Μώβ» συμμετέχουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι Πράσινοι, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, οι  Πράσινοι-Αλληλεγγύης, το Βολτ Ελλάδας, το Κόμμα για τα Ζώα και το Οικοφεμινιστικό Quίνημα «Κύκλος». 

Είναι κόμματα και πανευρωπαϊκά ρεύματα, που στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμμετέχουν και συντονίζονται στη δυναμική Ομάδα των Πράσινων/EFA, η οποία διαθέτει 73 ευρωβουλευτές. Στην Ελλάδα συντονίζονται σε ένα Δίκτυο 32 Πράσινων Αυτοδιοικητικών. Και τώρα διεκδικούν τη δυναμική παρουσία τους στην Ελληνική Βουλή.

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου οι Εκπρόσωποι της Πολιτικής Συμμαχίας «Πράσινο & Μωβ» στις 12.00, στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Αθήνα)

Στη συνέντευξη θα παρουσιασθούν οι επικεφαλής τις θέσεις της Συμμαχίας που θα διεκδικήσει στις επόμενες εκλογές την ψήφο των πολιτών και την εκπροσώπηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο των Πράσινων Πολιτικών και Αξιών.

Η ανοιχτή συμμαχία «Πράσινο & Μωβ» θα σηματοδοτήσει την 1η Αυτόνομη Παρουσία του Πράσινου χώρου σε βουλευτικές εκλογές μετά από 10 χρόνια.

Το «Πράσινο & Μωβ», μία ευρεία και ποικιλόμορφη συμμαχία, ήρθε για να αποδώσει στην ελληνική κοινωνία τα μεγέθη της Δημοκρατίας, Οικολογίας και Φιλοζωίας που δικαιούται και της αρμόζουν.

 Επικοινωνία: 6976630014

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.