Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Ζαχαράτου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 22:06

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Ζαχαράτου

Παναγής Καππάτος

Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου για την απώλεια του Γιώργου Ζαχαράτου. Υπήρξε ένας αγαπητός και δραστήριος συμπολίτης μας, με προσφορά στο Αργοστόλι και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που θα λείψει από την πόλη.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

Θεόφιλος Μιχαλάτος 

Ο Γιώργος Ζαχαράτος υπήρξε ένας εξαίρετος και αγαπητός άνθρωπος που τον χαρακτήριζε η καλοσύνη του και η αγάπη του για τον τόπο του.                                                            

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια μας στους οικείους του.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

Σωτήρης Κουρής 

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και τίμιος βιοπαλαιστής (ιδιοκτήτης και οδηγός ΤΑΧΙ). Άνθρωπος της προσφοράς, στα κοινά διετέλεσε επί πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Αργοστολίου, Γιώργος Ζαχαράτος. Συνέβαλε ουσιαστικά να λυθούν πολλά θέματα της καθημερινότητας στο Αργοστόλι και ιδιαίτερα έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα της πόλης αλλά και στον φωτισμό της. Φρόντισε με ζήλο τις άνω συνοικίες της πόλης και ιδιαίτερα τις Λαϊκές κατοικίες. Ήταν ένας αγαπητός φίλος και συμμαχητής στην κοινή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση του πολίτη .

Εκφράζω την βαθειά μου θλίψη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Νίκος Ανουσάκης

Παρότι γενικά αποφεύγω να εκφράζω δημόσια συλλυπητήρια,γιατί ίσως σε κάποιους κάτι τέτοιο μπορεί να φαίνεται ως ψηφοθηρία, εντούτοις θα κάνω μία ακόμα εξαίρεση για τον πρώην αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο Αργοστολίου Γιώργο Ζαχαράτο γιατί συνυπήρξαμε στην ίδια δημοτική παράταξη , την περίοδο 2006 -2010 , αυτός ως "Νέστωρας" και πολύπειρος κι εγώ ως νέος και άπειρος τότε δημοτικός σύμβουλος και με τίμησε με την εμπιστοσύνη του και την στήριξή του.

Ο Γιώργος Ζαχαράτος υπήρξε ένας στιβαρός  αυτοδιοικητικός  κι ένας άνθρωπος γαλουχημένος στις παραδοσιακές  αξίες της πολιτικής ηθικής , της δωρικότητας , της συνέπειας στα πιστεύω του και της σοβαρότητας. Υπηρέτησε με αξιοπρέπεια κι αφοσίωση τον δημότη του Αργοστολίου και άφησε μνήμη αγαθή. Συλλυπητήρια στους οικείους του κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Νίκος Ανουσάκης - επικεφαλής της παράταξης "Δήμος Αργοστολίου - Παρόν και Μέλλον"  

 

Ναπολέων Μαραβέγιας 

Συλλυπητήρια στην οικογένεια  του Γιώργου Ζαχαρατου από τον Καθηγητή Ναπολέοντα Μαραβέγια 

Ο συμπολίτης μας Γιώργος Ζαχαρατος ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Στη διάρκεια της θητείας  στο Δήμο Αργοστολίου προσέφερε σημαντικό έργο.Θα τον θυμόμαστε πάντα .


Ετικέτες: