Θα γίνουν φέτος εορταστικές εκδηλώσεις; Τι ανέφερε ο υπεύθυνος Βίκτωρας Ρουχωτάς στον COSMOS 96,5

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 14:10

Θα γίνουν φέτος εορταστικές εκδηλώσεις; Τι ανέφερε ο υπεύθυνος Βίκτωρας Ρουχωτάς στον COSMOS 96,5

O Βίκτωρας Ρουχωτάς – σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού – φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που ετοιμάζει ο Δήμος.

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις: «Στις αρχές Δεκεμβρίου θα μπει στην πλατεία παγοδρόμιο, όπως πέρυσι. Ετοιμάζουμε ωραία πράγματα για τα Χριστούγεννα. Εκτός από το παγοδρόμιο θα έχουμε και καρουζέλ. Επίσης, θα έχουμε και το Χριστουγεννιάτικο χωριό, αυτή τη φορά στο Θέατρο και όχι στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος – στο κτίριο της Τράπεζας πρέπει να εγκατασταθεί εργολάβος για να ξεκινήσει εργασίες για το Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου – θα έχουμε και στην πλατεία εκδηλώσεις.

10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και το άναμμα του δέντρου με την Φιλαρμονική του Δήμου και την Χορωδία. Σίγουρα θα έχουμε και κάποια συναυλία στην πλατεία και βεβαίως σχεδιάζουμε και άλλες εκδηλώσεις για τα παιδιά. Παράλληλα μπορεί να κάνουμε και 2 -3 εκδηλώσεις στον Θαλασσόμυλο. Μια βραδιά DJ, μια ρεμπέτικη βραδιά…Ετοιμαζόμαστε να ορίσουμε ημερομηνίες. Οι εσωτερικοί του χώροι είναι έτοιμοι για εκδηλώσεις . Αποφασίσαμε με τον Δήμαρχο ότι δεν μπορεί το Αργοστόλι να θυμίζει νεκρή πόλη και θέλουμε να της δώσουμε ζωή».

Επαναλειτουργία κινηματογράφου: «Και ο κινηματογράφος θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο με ωραίες ταινίες και ότι καλύτερο μπορούμε».




00 inkefalonia general ad 300X250