Γαλιατσάτος στον COSMOS 96,5 “Αφήσαμε χρήματα, τεχνογνωσία και συμβάσεις και η Περιφερειακή Αρχή τα άφησε να χαθούν”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 17:27

Γαλιατσάτος στον COSMOS 96,5 “Αφήσαμε χρήματα, τεχνογνωσία και συμβάσεις και η Περιφερειακή Αρχή τα άφησε να χαθούν”

O περιφερειακός σύμβουλος με την ΑΝΑΣΑ Σπύρος Γαλιατσάτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής - στην οποία παρουσιάστηκαν και τα αποτελέσματα της τουριστικής σεζόν – και μίλησε για την πολύ καλή δουλειά της Επιτροπής.

Ο κος Γαλιατσάτος στην πρώτη τοποθέτηση ανέφερε, πως η Κεφαλονιά και ο τότε Δήμος Κεφαλονιάς (την περίοδο που και ο ίδιος ήταν Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού) σε σχέση με άλλους Δήμους ήταν πιο ενεργός και χωρίς να ζητάει συνεχώς χρήματα, όπως οι άλλοι Δήμοι της Περιφέρειας. “Η Λευκάδα μας ζητούσε λεφτά για τουριστικές εκθέσεις, χωρίς προτάσεις” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κος  Γαλιατσάτος «έστρεψε τα βέλη του» προς την Περιφέρεια τονίζοντας ότι από την πλευρά της δεν κάνει τίποτα, ούτε καμπάνιες, ούτε ψηφιακές προωθήσεις ούτε τίποτα εκτός από το να διαθέτει το περίπτερο για τους Δήμους, παρά το γεγονός ότι η ίδια η Περιφέρεια και η Περιφερειάρχης έχουν αναφέρει πολλές φορές ότι όλα γίνονται με τον καλύτερο τρόπο στο κομμάτι του τουρισμού. Εξήγησε παράλληλα, πως συμμετείχε η Περιφέρεια στις εκθέσεις τουρισμού παλιότερα και με ποιον τρόπο γινόταν ο προγραμματισμός.

Ο καλεσμένος εξήγησε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν έγιναν, ενώ θα μπορούσαν, γιατί την στιγμή που ανέλαβαν και χρήματα υπήρχαν στο ταμείο αλλά και τεχνογνωσία, ακόμα και συμβάσεις, αλλά όλα αυτά πήγαν χαμένα. “Καμιά φορά δεν θέλω να είμαι απόλυτος, αλλά είναι πολλοί αυτοί που προβληματίζονται από την μη αποτελεσματική προβολή της Περιφέρειας”  σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κος Γαλιατσάτος κλήθηκε να σχολιάσει τα πολιτικά τεκταινόμενα του ΣΥΡΙΖΑ, την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στις Βουλευτικές εκλογές. Επίσης σχολίασε και το θέμα των υποκλοπών, τονίζοντας ότι με αυτές τις αποκαλύψεις σε οποιαδήποτε άλλη χώρα η Κυβέρνηση θα είχε πέσει.




00 inkefalonia general ad 300X250