Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Ευχαριστήρια επιστολή των φοιτητών του τμήματος «Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» για την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Βιοτεχνίας Κρεάτων Αφοί Δεληκωστόπουλοι (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 22:05

Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Ευχαριστήρια επιστολή των φοιτητών του τμήματος «Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» για την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Βιοτεχνίας Κρεάτων Αφοί Δεληκωστόπουλοι (εικόνες)

Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε, για άλλη μια χρονιά, τις θερμές μας ευχαριστίες για την υποδοχή, την ξενάγηση και την φιλοξενία των φοιτητών του τμήματος «Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων» του ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, στις εγκαταστάσεις της Βιοτεχνίας Κρεάτων ΑΦΟΙ ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, στα πλαίσια του Εργαστηρίου «Επιστήμη & Τεχνολογία Κρέατος, Ιχθυηρών και προϊόντων τους», με συνοδό την υπεύθυνη του Εργαστηρίου κ. Σακαντάνη.

Ο κ. Λάκης Δεληκωστόπουλος μας υποδέχτηκε με ειλικρινή χαρά και κατάφερε όπως κάθε χρόνο, να μας εντυπωσιάσει με την φιλοξενία και την γενναιοδωρία του. Ιδιαίτερα θέλουμε να τονίσουμε την προσπάθεια των στελεχών της Βιοτεχνίας, να μας μεταδώσουν την Τεχνογνωσία και να μας παρουσιάσουν όλη τη διαδικασία που ακολουθείται, από τη σφαγή του ζώου μέχρι να φτάσει το τελικό προϊόν στο πιάτο μας. Έμφαση δόθηκε στον τεμαχισμό του σφάγιου, στην επεξεργασία, την παρασκευή κρεατοσκευασμάτων, την συσκευασία αλλά και την προώθηση των προϊόντων στην αγορά. Οι φοιτητές μας με ενθουσιασμό συμμετείχαν στην παρασκευή διαφόρων κρεατοσκευασμάτων, αλλά και στην συσκευασία αυτών.

Φέτος, για πρώτη φορά ο νεαρός Παύλος Δεληκωστόπουλος ανέλαβε να μας ξεναγήσει σε όλους τους χώρους της Βιοτεχνίας. Με τον ενθουσιασμό αλλά και με την αγάπη του για το επάγγελμα, μας απέδειξε ότι θα συνεχίσει, αλλά και θα εξελίξει την επιχείρηση που αποτελεί οικογενειακή τους παράδοση.

Η επίσκεψη αυτή, είναι πλέον σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι του εργαστηρίου μας! Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο μας υποδέχονται με ακόμα μεγαλύτερη χαρά και ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο εισπράττουν και εκτιμούν οι φοιτητές μας.

Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί και σε άλλα επίπεδα στο μέλλον!

Τέλος, ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά, την εταιρεία για την γενναιοδωρία με την οποία αποχαιρέτησε στους φοιτητές μας!

ΔΕΣΔΔΣΔΣΣΔΔΣΣΔΣ