Σπαθής στον COSMOS 96,5 για πλωτή εξέδρα στον Μύρτο: Όποιος δώσει έγκριση θα μας βρει απέναντί του

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 10:01

Σπαθής στον COSMOS 96,5 για πλωτή εξέδρα στον Μύρτο: Όποιος δώσει έγκριση θα μας βρει απέναντί του

O αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Σάμης Σπύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για το θέμα που δημιουργήθηκε μετά από αίτηση ενός επαγγελματία, να τοποθετηθεί πλωτή εξέδρα στον Μύρτο για διευκόλυνση επαγγελματικής δραστηριότητας.

«Είναι ένα θέμα που αφορά τον Δήμο αλλά και τους Δημότες. Αυτό το θέμα προέκυψε μετά από την αίτηση  μια εταιρείας, όπου ζήταγε άδεια – πρωτίστως την γνωμοδότηση του Δήμου – για να τοποθετηθεί πλωτή εξέδρα στον Μύρτο, προκειμένου να προσδένει κάποιο τουριστικό σκάφος και η παραλία του Μύρτου θα είναι η βάση του.

Η απάντηση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ομόφωνα αρνητική. Μάλιστα επειδή η απόφασή μας είναι γνωμοδοτική, προειδοποιούμε ότι αν δώσει το Υπουργείο Ναυτιλίας έγκριση θα μας βρει απέναντί του. Δεν πιστεύω ότι θα δοθεί έγκριση, όταν εμείς πασχίζαμε για να έχουμε μια καντίνα. Σαν Δήμος είχαμε να ασχοληθούμε με την αίτηση του δημότη, οποίος είναι από άλλον Δήμο. Δεν θα αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του Μύρτου».