Δ. Μάρκατος: "Ευχαριστώ από καρδιάς όσους αυτά τα 12 χρόνια που υπηρέτησα στη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας, με βοήθησαν και στήριξαν τις προσπάθειές μου"

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 15:50

Δ. Μάρκατος: "Ευχαριστώ από καρδιάς όσους αυτά τα 12 χρόνια που υπηρέτησα στη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας, με βοήθησαν και στήριξαν τις προσπάθειές μου"

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα ηγηθούν για τα επόμενα 4 χρόνια, στις ανά την ελληνική επικράτεια Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο εκ Κερκύρας ορμώμενος συνάδελφος Μιλτιάδης Μελισσάς, τον οποίο καλωσορίζω και του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.

Είμαι βέβαιος ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των σημαντικών καθηκόντων του.

Στην προσπάθειά του αυτή θα έχει πλήρη συμπαράσταση και βοήθεια εκ μέρους μου.

Απ' την πλευρά μου, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους και εκείνες (συνεργάτες μου στα γραφεία της ΔΔΕ, Διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικούς, γονείς, πολιτειακούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες, μαθητές και μαθήτριες) που αυτά τα 12 χρόνια που υπηρέτησα στη θέση αυτή, σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές, με βοήθησαν και στήριξαν τις προσπάθειές μου.

Προσπάθειες που είχαν σαν στόχο την δημιουργία των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τη λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας της Κεφαλονιάς και Ιθάκης και την καλύτερη δυνατή απόδοση του εκπαιδευτικού έργου.

Δημήτρης Μαρκάτος

 




00 inkefalonia general ad 300X250