Κεφαλονιά: Συνέλαβαν 40χρονο για κατοχή ροπάλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 11:44

Κεφαλονιά: Συνέλαβαν 40χρονο για κατοχή ροπάλου

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά

Συνελήφθησαν έξι άτομα σε Ζάκυνθο, Λευκάδα και Κεφαλονιά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων –κατά περίπτωση-   

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στη Ζάκυνθο, τη Λευκάδα και την Κεφαλονιά, -6- άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στη Ζάκυνθο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν:

  • στην περιοχή του Λαγανά, χθες (04.07.2022), τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), δύο αλλοδαποί, για κατοχή μικροποσοτήτων κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, αντίστοιχα και
  • στην πόλη της Ζακύνθου, την Κυριακή (03.07.2022), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλοδαπός για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης και μαχαιριού, τύπου «πεταλούδας», μήκους λάμας 12 εκατοστών, καθώς και ημεδαπός, σε άλλη περίπτωση, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Στη Λευκάδα, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες (04.07.2022), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών δισκίων.

Τέλος, στην Κεφαλονιά, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (05.07.2022), συνελήφθη ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), καθώς κατά τον έλεγχο στο ι.χ. φορτηγό ιδιοκτησίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε ξύλινο ρόπαλο μήκους 40 εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250