"Είμαστε υποχρεωμένοι να μαζεύουμε τα σκουπίδια οποιαδήποτε ώρα", τονίζει ο Γαβριελάτος στον COSMOS 96,5

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 14:28

"Είμαστε υποχρεωμένοι να μαζεύουμε τα σκουπίδια οποιαδήποτε ώρα", τονίζει ο Γαβριελάτος στον COSMOS 96,5

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι Θέα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις ώρες αποκομιδής απορριμμάτων.

«Τα απορριμματοφόρα σωστά περνάνε τις ώρες που περνάνε, δεν υπάρχουν περιθώρια να περάσουν  άλλες ώρες και περνάνε 2 -3 φορές τη μέρα. Το πρώτο πέρασμα το κάνει 7.30 το πρωί και η άλλη ώρα που θα πρέπει να περάσει είναι 12 το μεσημέρι. Δεν έχουμε περιθώρια ούτε να μην περάσει αλλά και την ώρα που θα περάσει θα υπάρχει καθυστέρηση στην κυκλοφορία και αυτό πρέπει να το κατανοήσει ο κόσμος. Έχω κάνει συσκέψεις με τους ανθρώπους της ΕΔΑΚΙ και οι ώρες δεν μπορούν να αλλάξουν».

«Μας προτείνουν να περνάνε τα απορριμματοφόρα την ώρα που έχουν κλείσει τα μαγαζιά. Αυτό που θα έπρεπε να γίνει είναι να είναι λίγο πιο περιορισμένα τα σκουπίδια. Δηλαδή, να μην πετιόνται έξω από τους κάδους τα σκουπίδια και να μην αναγκαζόμαστε να περνάμε τις ώρες αιχμής. Έχω έρθει σε επικοινωνία και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σπύρο Σαμούρη και προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα, ούτως ώστε να είμαστε πιο ευέλικτοι και να μην δημιουργείτε μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούμε όμως να δούμε τα σκουπίδια στοίβα και να τα αφήσουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα πάρουμε. Η εναπόθεση των χαρτονιών (το έχουμε παρατηρήσει) γίνεται γύρω στις 10 με 10.30 το πρωί. Έχουμε επισκεφθεί και τις επιχειρήσεις και τους έχουμε εξηγήσει πως πρέπει να γίνεται η εναπόθεση των χαρτονιών».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250