Μπάζα τέλος από το λιμάνι του Αργοστολίου ! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 18:15

Μπάζα τέλος από το λιμάνι του Αργοστολίου ! (εικόνες)

Παρελθόν αποτελούν εδώ και μερικές ημέρες τα μπάζα από το Λιμάνι του Αργοστολίου που για χρόνια , μετά την ανάπλαση της πλατείας Αργοστολίου, ήταν στο σημείο, δημιουργώντας μια άσχημη εικόνα.

Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από τον Δήμο Αργοστολίου ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα , με το Υπουργείο Υποδομών να εγκρίνει τελικά κονδύλι ύψους 100.000 ευρώ.

Και ενώ το ζήτημα είχε πρακτικά διευθετηθεί από τον Ιούνιο , η γραφειοκρατία και αλλά και τα εμπόδια που επιχείρησαν κάποιοι να υψώσουν, καθυστέρησε το έργο για 5 μήνες.

Την ίδια ώρα, μερίδα της Αντιπολίτευσης, αν και γνώριζε ότι οι απαιτούμενες ενέργειες είχαν διευθετηθεί από τους αρμόδιους του Δήμου και ότι η καθυστέρηση δεν οφείλονταν στη Δημοτική Αρχή, επιχείρησε να εκμεταλλευθεί πολιτικά το θέμα εγείροντας ανύπαρκτα ζητήματα καθυστερήσεων..

Τα μπάζα εν τέλει απομακρύνθηκαν , χωρίς τυμπανοκρουσίες και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την  Β΄ φάση των έργων αποκατάστασης του λιμένα Αργοστολίου, έργο που και αυτό έχει δρομολογηθεί.

Και σε αυτό το ζήτημα, η Δημοτική Αρχή επέλεξε το δρόμο της μεθοδικής και αθόρυβης δουλειάς, προς το συμφέρον του τόπου.

mpaza limani argostolioy 1mpaza limani argostolioy 2




00 inkefalonia general ad 300X250