Τραυλός και Κουρκουμέλης στον COSMOS 96,5 για την κακοκαιρία και τα προβλήματα στον Ελειό

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 19:37

Τραυλός και Κουρκουμέλης στον COSMOS 96,5 για την κακοκαιρία και τα προβλήματα στον Ελειό

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός και ο Αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης και έδωσαν μια πρώτη εικόνα των συνθηκών που επικρατούν, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Σταύρος Τραυλός

«Υπάρχουν προβλήματα στο επαρχιακό δίκτυο. Πτώσεις δέντρων και φερτά υλικά. Έχουμε σπεύσει και τα έχουμε καθαρίσει όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε. Κλειστοί δρόμοι δεν υπάρχουν, εκτός από τον δρόμο της Παλιάς Σκάλας, που έπεσε και έχει διακοπεί η διέλευση. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή σε όλο το οδικό δίκτυο. Γενικά, πάντως δεν είχαμε κάτι πολύ σοβαρό».

Νίκος Κουρκουμέλης

« Τα μηχανήματά μας από νωρίς το πρωί έχουν βγει και καθαρίζουν τους δρόμους και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Ο δρόμος της Παλιάς Σκάλας που έπεσε είναι κομμάτι της Περιφέρειας και ξέρω ότι θα το αναλάβει. Στον Πόρο το ποτάμι φούσκωσε αλλά ευτυχώς δεν ξεχείλισε. Απ’ ότι γνωρίζω δεν έχουμε πρόβλημα στις μετακινήσεις. Οι εθελοντές έκοψαν κάποια δέντρα όπου χρειαζόταν. Στον Άγιο Νικόλα έχουμε ένα πρόβλημα με την συγκοινωνία, αλλά αύριο το πρωί θα το λύσουμε. Στον Κατελείο είχαμε τα περισσότερα προβλήματα, που οι δρόμοι γέμισαν με φύκια και οι δρόμοι έγιναν ένα με την θάλασσα. Και η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε μετά από 2 – 2,5 ώρες. Ό,τι και αν έχει γίνει θα το αντιμετωπίσουμε και θα το λύσουμε.

 




00 inkefalonia general ad 300X250