Επανεκκίνηση δράσεων 1ου Συστήματος Προσκόπων Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 21:24

Επανεκκίνηση δράσεων 1ου Συστήματος Προσκόπων Αργοστολίου

Μετά από μήνες το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αργοστολίου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τη ασφάλεια των μελών του, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του και υποδέχθηκε στο χώρο του Λυκόπουλα, Προσκόπους, Ανιχνευτές αλλά και τα Ενήλικα Στελέχη.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι έσμιξαν ξανά και με ενθουσιασμό και αισιοδοξία ότι δεν θα χωριστούν ξανά ξεκίνησαν και πάλι να παίζουν το Προσκοπικό Παιχνίδι.

Αν είσαι 7 + ετών γίνε και εσύ μέλος της μεγαλύτερης Παγκόσμιας παρέας, να παίξεις, να τραγουδήσεις, να κάνεις φίλους, να προσφέρεις, να βιώσεις τις χαρές της φύσης …

Σε περιμένουμε στην Εστία μας Γ. Δελαπόρτα 6 στο Αργοστόλι!

h

Οι εγγραφές για νέα και παλαιά μέλη ήδη ξεκίνησαν και οι ώρες λειτουργίας των τμημάτων είναι:

Αγέλη Λυκοπούλων (παιδιά ηλικίας 7- 11 ετών) : Σάββατο 17:30 – 19:30

Ομάδα Προσκόπων (παιδιά ηλικίας 11- 15 ετών) : Σάββατο 18:00- 20:00

Κοινότητα Ανιχνευτών (παιδιά ηλικίας 15 - 18 ετών): επικοινωνήστε με τον Αρχηγό της κοινότητας Δημήτρη Χιόνη στο 698 944 4830

h2

Είσαι 18+ και θέλεις να βοηθήσεις;

Το Προσκοπικό Πρόγραμμα παρέχει στους ενηλίκους πολλές ευκαιρίες ψυχαγωγίας, προσφοράς και δημιουργικότητας

Οι ενήλικοι ψυχαγωγούνται μέσα από τη ζωή τους στο Προσκοπικό Τμήμα και κερδίζουν νέες φιλίες και δυνατές εμπειρίες, διότι οργανώνουν και συμμετέχουν σε μοναδικές δράσεις και κατασκηνώσεις. Η ευκαιρία της δράσης στη φύση, που προσφέρει ο Προσκοπισμός, έχει σπουδαίο ρόλο - μιας που οι περισσότερες κοινωνικές υποχρεώσεις σήμερα, τοποθετούν τους ενηλίκους μακριά από αυτή.

1ο Σύστημα Προσκόπων Αργοστολίου

Γ. Δελαπόρτα 6

Αργοστόλι

Τηλ. Επικοινωνίας: 698 627 3822

email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: www.facebook.com/1argostoliou




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250