Οι τηλεθεατές ψήφισαν παραμονή της Ελλάδας στο Euro - Τι νούμερα έκανε ο Λαζόπουλος;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 09:41

Οι τηλεθεατές ψήφισαν παραμονή της Ελλάδας στο Euro - Τι νούμερα έκανε ο Λαζόπουλος;

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για τον αγώνα της Εθνικής μας στο Euro και τι για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ;Με μοναδικό ενδιαφέρον και αγωνία παρακολουθούν οι Έλληνες τη μάχη που δίνει η Εθνική στα γήπεδα της βόρειας Ευρώπης για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του φετινού Euro.

Μετά την ισοπαλία με την Πολωνία στο παιχνίδι της Πέμπτης και μετά τη χθεσινή ήττα από την Τσεχία, όλα τα βλέμματα στρέφονται στον αγώνα της Ελλάδας με την Ρωσία το ερχόμενο Σάββατο. Ωστόσο, όπως έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen τα βλέμματα στράφηκαν και χθες πάνω στην Εθνική μας και μάλιστα, ήταν πολλά. Ιδιαίτερο το τηλεοπτικό ενδιαφέρον της Τρίτης, μιας και στην τηλεοπτική αρένα επέστρεψε και ο Λάκης Λαζόπουλος με το τελευταίο Τσαντίρι της σεζόν. Ποιος εκτόξευσε τα νούμερα τηλεθέασης και ποιος παρουσίασε απώλειες;

Ονειρεμένα τα νούμερα τηλεθέασης της ΕΤ1 χθες το απόγευμα! Τα ποσοστά του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόραση έφτασαν στο διάστημα 19:00 - 20:45 μέχρι και στο 59,4%! Με μέσο όρο 52,8%, ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με την Τσεχία ήταν το πρώτο σε τηλεθέαση και με διαφορά, τηλεοπτικό πρόγραμμα. Στο νεανικό κοινό, τα νούμερα ξεπέρασαν ακόμα και το 72%!

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε να αντιμετωπίσει -εκτός από τις δύο τουρκικές σειρές Sila και Asi, οι οποίες υποχώρησαν χθες στο 15,2% και το 14,1% αντίστοιχα- τον αγώνα Ρωσία - Πολωνία. Στο 19,1% έφτασε ο μέσος όρος του παιχνιδιού, ποσοστό που ήταν αρκετό για να προκαλέσει ισχυρές απώλειες από την τηλεθέαση του Λάκη, ο οποίος ολοκληρώθηκε με 30,5%.

Πηγή: zappit.gr