Καπιτώλιο: Απίστευτες εικόνες με στρατιώτες παντού - Ξεκίνησε η συνεδρίαση για παραπομπή Τραμπ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 19:37

Καπιτώλιο: Απίστευτες εικόνες με στρατιώτες παντού - Ξεκίνησε η συνεδρίαση για παραπομπή Τραμπ

Η συζήτηση για το κατηγορητήριο του Ντόναλντ Τραμπ που αφορά την εισβολή στο Καπιτώλιο ξεκίνησε - Απίστευτες εικόνες στο Καπιτώλιο με στρατιώτες παντού

Εικόνες με στρατιώτες της Εθνοφρουράς να έχουν κατακλύσει τους διαδρόμους του Καπιτωλίου στην Ουάσιγκτον από το πρωί της Τετάρτης για να προστατέψουν τους νομοθέτες και τους υπαλλήλους όσο η ψηφοφορία για την παραπομπή του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είναι σε εξέλιξη κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Οι φόβοι για νέα βίαια επεισόδια ως απάντηση σε αυτά που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο την περασμένη εβδομάδα, που άφησαν πίσω τους πέντε νεκρούς, είναι έντονοι. Oι σημερινές εικόνες με τους στρατιώτες της Εθνοφρουράς να βρίσκονται παντού μέσα στο Καπιτώλιο κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η συζήτηση για την παραπομπή του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δέχεται κατηγορίες πως ενθάρρυνε την εισβολή στο Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης.

Η ψηφοφορία για το κατηγορητήριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί γύρω στις 15:00 (22:00 ώρα Ελλάδας) στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Το αποτέλεσμά της είναι λίγο πολύ αναμενόμενο, καθώς οι Δημοκρατικοί έχουν την πλειοψηφία στο Σώμα. Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα γίνει έτσι σήμερα ο πρώτος στην Ιστορία που θα έχει παραπεμφθεί δύο φορές από το Κογκρέσο στο πλαίσιο διαδικασίας για την καθαίρεσή του.

Καπιτώλιο

(Copyright: AP Images)

Καπιτώλιο

Πηγή: ethnos.gr