Έλληνες φοιτητές έκραξαν και πέταξαν έξω από εστιατόριο στο Βερολίνο τον Γιώργο Παπανδρέου (video)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 21:38

Έλληνες φοιτητές έκραξαν και πέταξαν έξω από εστιατόριο στο Βερολίνο τον Γιώργο Παπανδρέου (video)

Σίγουρα για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου αυτό το γεύμα της 28ης Οκτωβρίου θα είναι κάτι που θα θυμάται για πολύ καιρό. Ο κ. Παπανδρέου βρισκόταν στο βράδυ της Κυριακής σε ένα εστιατόριο στο Βερολίνο μαζί με μία παρέα και έτρωγαν.

Εκεί στο εστιατόριο όμως για κακή του τύχη, σύμφωνα με το diktionews.gr βρισκόντουσαν και πολλοί Έλληνες και μάλιστα φοιτητές οι περισσότεροι, οι οποίοι θα έβλεπαν κάποια ελληνικά μουσικά συγκροτήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=QbB8bpRm9_c

Όπως ακούγεται και στο βίντεο οι φοιτητές φωνάζουν πως οι έλληνες πολίτες εξευτελίστηκαν εξαιτίας του και τώρα όπως του φώναζαν κάθεται και τρώει με τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Σύμφωνα με το site που ανήρτησε το βίντεο, οι φοιτητές τελικά μετά τις αποδοκιμασίες έδιωξαν κακήν κακώς τον πρώην πρωθυπουργό από το εστιατόριο.

Ωστόσο, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού από την πλευρά τους επιβεβαιώνουν το βίντεο και το γεγονός και μιλούν για έλληνες φοιτητές που είδαν τον κ. Παπανδρέου την ώρα που πήγαιναν σε διπλανό μπαρ.

Σύμφωνα με την εκδοχή των συνεργατών του κ. Παπανδρέου ο πρώην πρωθυπουργός δεν εξαναγκάστηκε να φύγει από το εστιατόριο και μάλιστα πλησίασε τους φοιτητές και τους είπε χαρακτηριστικά: "μην πιστεύετε ότι σας πουλάνε. Ηρεμήστε και ελάτε να συζητήσουμε". Μάλιστα, σύμφωνα με αυτή την εκδοχή οι φοιτητές αποχώρησαν και λίγο αργότερα ένας εκ των φοιτητών επέστρεψε και ζήτησε συγγνώμη για την ένταση της στιγμής.

Πηγή: newsit.gr