Αχαϊα:Μπήκαν στο μπάνιο και βρήκαν νεκρή την 15χρονη κόρη τους!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 09:42

Αχαϊα:Μπήκαν στο μπάνιο και βρήκαν νεκρή την 15χρονη κόρη τους!

Απαγχονισμένη βρέθηκε αργά χθες το βράδυ (21-10-2012) μέσα στο σπίτι της στην Έξω Αγυιά μια 15χρονη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας πρόκειται για αυτοκτονία και όχι για εγκληματική ενέργεια.

Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή μέσα στη μπανιέρα και σύμφωνα με το thebest.gr, ήταν μόνη στο σπίτι, στην περιοχή της Έξω Αγυιάς. Το γεγονός συγκλονίζει καθώς πρόκειται για ένα 15χρονο μόλις κορίτσι.

Η νεαρή εντοπίστηκε νεκρή λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, από τους δικούς της. Τις συνθήκες θανάτου θα φωτίσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Όλα αυτά μία εβδομάδα μετά την αυτοκτονία 15χρονης στην Κηφισιά. Όπως είπαν οι γονείς της στους αστυνομικούς είχε κλειδωθεί στην σοφίτα και δεν άφηνε κανέναν να μπει.

Επι τόπου έφτασε η αστυνομία και η πυροσβεστική και κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα και να μπουν στο δωμάτιο. Βρήκαν το κορίτσι λιπόθυμο μέσα στην ντουλάπα, σύμφωνα με πληροφορίες και γύρω του υπήρχαν άδεια μπουκάλια. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά πλέον ήταν πολύ αργά, αφού το μικρό κοριτσάκι είχε ξεψυχήσει.

Πηγή: newsit.gr