Σεφ μαγείρευε τη γυναίκα του τέσσερις μέρες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012 11:06

Σεφ μαγείρευε τη γυναίκα του τέσσερις μέρες

Ο David Viens μπήκε στο σαλόνι του σπιτιού του πανικοβλημένος. Λίγο νωρίτερα σκότωσε "κατά λάθος" την σύζυγό του. Έτσι αποφάσισε να απαλλαγεί από το σώμα της μαγειρεύοντάς την!

Το περιστατικό έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2009 στο Λος Άντζελες, αλλά μόλις χτες ομολόγησε κατά τη διάρκεια της δίκης του, αφήνοντας άφωνους δικαστές και κοινό.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times ο 49χρονος μαγείρευε επί τέσσερις μέρες την 39χρονη σύζυγό του σε μια μεγάλη μαγειρική κατσαρόλα εστιατορίου.

"Την μαγείρευε για τέσσερις μέρες" ανέφερε στο δικαστήριο ο σερίφης Richard Garcia τονίζοντας ότι ο δράστης τους είχε αναφέρει ότι "δεν πρόκειται να βρουν το πτώμα της γυναίκας του".

Την μέρα του φόνου το ζευγάρι είχε πάρει το γεύμα του στο Pizza Kitchen. Αργότερα πήγαν στο σπίτι τους όπου και λογομάχησαν για άγνωστο λόγο.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο Viens κατάφερε να ξεγελάσει τους πάντες μετά την εξαφάνιση της γυναίκας του το 2009 και κανείς αρχικά δεν τον θεώρησε ύποπτο.

Η υπόθεση είχε ξεχαστεί για τον 49χρονο, όχι όμως για την αστυνομία η οποία κρατούσε την υπόθεση ανοικτή.

Όταν νέα στοιχεία τον κατέστησαν ύποπτο προσπάθησε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας από έναν βράχο. Τελικά επέζησε, αλλά καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ερωτηθείς πάντως από τους δικαστές γιατί σκότωσε τη γυναίκα του, απάντησε λακωνικά: Για κάποιο λόγο ένιωσα ξαφνικά πολύ βίαιος!

Πηγή: