Το θρίλερ της Πάρου συνεχίζεται - Δύο οι βασικοί ύποπτοι - Σε κρίσιμη κατάσταση η 15χρονη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2012 14:31

Το θρίλερ της Πάρου συνεχίζεται - Δύο οι βασικοί ύποπτοι - Σε κρίσιμη κατάσταση η 15χρονη

- Πήραν γενετικό υλικό από 7 άτομα από το περιβάλλον του παιδιού- Το προφίλ των 2 υπόπτων που είναι ντόπιοι- Αγωνία της οικογένειας για την ζωή του 15χρονου κοριτσιου Η αστυνομία πήρε γενετικό υλικό από 7 άτομα που ανήκουν στο οικείο περιβάλλον της μικρής Μυρτούς καθώς και από εργαζόμενους σε καταστήματα που επισκέφθηκε κατά την παραμονή της στο νησί της Πάρου. Δύο οι βασικοί ύποπτοι.

Νέα στοιχεία έχει στα χέρια της η αστυνομία για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 15χρονης που συγκλονίζει την Ελλάδα από τις 23 Ιουλίου.

Γενετικό υλικό έδωσε ο άνδρας που φιλοξενούσε την οικογένεια στο νησί αλλά και 6 ακομη άτομα, εργαζόμενοι σε καταστηματα που σύχναζε η μικρή με την μητέρα της και την αδελφή της.

Σύμφωνα με ανώτατες αστυνομικές πηγές δύο είναι οι βασικοί υποπτοι στους οποίους έχει καταλήξει η ΕΛΑΣ. Πρόκειται για ντόπιους άνδρες το γενετικό υλικό των οποίων έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας και αναμένονται τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι ερευνες προς κάθε κατεύθυνση. Ηδη από χθες η αστυνομία με ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής», αναφέρει η ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ.

Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο,ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Εκκληση για βοήθεια απευθύνει και η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της. Τραγικές φιγούρες οι γονεις της 15χρονης οι οποίοι απο την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για εκγληματική ενέργεια και όχι για ατύχημα.

Στο μεταξύ η μικρή Μυρτώ παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: newsit.gr
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ