Συγκινητική πρωτοβουλία: Το Σαν Φρανσίσκο ντύνεται Γκόθαμ Σίτι για έναν 5χρονο «Μπάτμαν» με λευχαιμία

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 22:16

Συγκινητική πρωτοβουλία: Το Σαν Φρανσίσκο ντύνεται Γκόθαμ Σίτι για έναν 5χρονο «Μπάτμαν» με λευχαιμία

Παγκόσμια συγκίνηση προκαλεί η είδηση πως η πόλη του Σαν Φρανσίσκο θα γίνει για μία ημέρα Γκόθαμ Σίτι για ένα 5χρονο αγγελούδι, φανατικό οπαδό του Μπάτμαν, το οποίο πάσχει από λευχαιμία.

Η πρωτοβουλία προέρχεται από το γνωστό «Make A Wish Foundation» το οποίο ανταποκρίθηκε στην επιθυμία του μικρού Μάιλς, ο οποίος ζήτησε να ντυθεί για ένα 24ωρο Μπάτμαν και να πολεμήσει το έγκλημα σε όλη την πόλη.

Το ίδρυμα ήρθε σε συνεννόηση με τον δήμο του Σαν Φρανσίσκο, το οποίο θα μετατραπεί σε Γκόθαμ Σίτι, την φανταστική, δηλαδή, πόλη στην οποία μεγαλουργεί ο δημοφιλής σούπερ ήρωας, για μια ημέρα μέσα στο Νοέμβρη.

Το πρόγραμμα του μικρού Μάιλς, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη από την αρχή της ζωής του, θα περιλαμβάνει αρχικά εκπαίδευση από τον ίδιο τον Μπάτμαν και στη συνέχεια βόλτα με το Μπατμομπιλ σε ολόκληρη την πόλη.

Οι ηρωικές πράξεις θα ξεκινήσουν λίγο αργότερα όταν και θα πρωταγωνιστήσει σε μια εικονική διάσωση μιας γυναίκας που είναι παγιδευμένη σε σταθμό του τραίνου και θα συνεχιστεί με μια επική μάχη ενάντια σε έναν από τους πιο σκληρούς κακοποιούς του Μπάτμαν, τον Ρίντλερ.

Οπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλο ήρωα, ο μικρός Μάιλς θα λάβει στο τέλος της ημέρας το κλειδί της πόλης.

Ο δήμος ψάχνει για εθελοντές και καλεί τους πολίτες του να συνδράμουν στο έργο του, παίρνοντας μέρος με τις στολές που θα τους δοθούν, στην υλοποίηση του ονείρου του Μάιλς.

iefimerida




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250