Σάλος με τη φωτογραφία γνωστού δισεκατομμυριούχου που πιάνει τη γυναίκα του από το λαιμό!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 16:01

Σάλος με τη φωτογραφία γνωστού δισεκατομμυριούχου που πιάνει τη γυναίκα του από το λαιμό!

"Παιχνιδιάρικο καβγαδάκι" χαρακτήρισε την επίθεση σε βάρος της συζύγου του, ο Τσαρλς Σάατσι, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη φωτογραφία που τον δείχνει να την πιάνει από το λαιμό. Η ασυτνομία προειδοποίησε τον δισεκατομμυριούχο συλλέκτη σπάνιων έργων τέχνης και πρώην πανίσχυρο διαφημιστή, για την επίθεση εις βάρος της διάσημης τηλεοπτικής σεφ και συγγραφέα Ναϊτζέλα Λόσον, γεγονός που προκάλεσε έντονο διάλογο στη Βρετανία σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία.

Οι φωτογραφίες του 70χρονου Σάατσι να κρατάει από τον λαιμό την Λόσον ενώ το ζευγάρι δειπνούσε σε εστιατόριο σε συνοικία του Λονδίνου, πριν από μία εβδομάδα, δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Sunday People.
Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι ο Σάατσι "προσήλθε εκούσια σε αστυνομικό τμήμα του κεντρικού Λονδίνου και δέχτηκε προειδοποίηση για την επίθεση" χθες το μεσημέρι.

Ο ίδιος, πάντως, υποβάθμισε χθες την σημασία των φωτογραφιών λέγοντας ότι επρόκειτο για ένα "παιχνιδιάρικο καβγαδάκι" και ότι την έπιασε από τον λαιμό για να τονίσει την άποψή του, προκαλώντας την οργή γυναικείων οργανώσεων. Ο ίδιος είπε ότι το ζευγάρι συμφιλιώθηκε παρότι η Λόσον έφυγε προσωρινά από το σπίτι τους "μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση".

Σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο, προειδοποίηση απευθύνεται σε έναν ενήλικα ο οποίος δηλώνει ένοχος για κάποιο παράπτωμα και δεν πρόκειται για κάποια ποινική καταδίκη, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο κακού χαρακτήρα στο δικαστήριο σε περίπτωση εκδίκασης άλλου αδικήματος. Ο ύποπτος κινδυνεύει να συλληφθεί και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του αν δεν συμφωνήσει να δεχτεί προειδοποίηση.

Η 53χρονη Λόσον δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε έξω από εστιατόριο με θαλασσινά στην ακριβή συνοικία του Λονδίνου, Μέιφεαρ, στις 9 Ιουνίου.

http://www.newsit.gr