Περιστέρι: Βιάστηκε στα 11, bullying στο σχολείο, δολοφονήθηκε άγρια - Η ιστορία της Νικολέτας συγκλονίζει το πανελλήνιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 17:22

Περιστέρι: Βιάστηκε στα 11, bullying στο σχολείο, δολοφονήθηκε άγρια - Η ιστορία της Νικολέτας συγκλονίζει το πανελλήνιο

 Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη 17χρονη Νικολέτα, η οποία υπέστη μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του 22χρονου συντρόφου της, στο Περιστέρι.

Τη στιγμή που οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 22χρονου Πακιστανού, οι πληροφορίες που γίνονται γνωστές για το παρελθόν της 17χρονης προκαλούν θυμό και θλίψη.

Ο πατέρας της αποκάλυψε όσα είχε βιώσει η Νικολέτα και προκάλεσε σοκ σε όλο το πανελλήνιο. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε πως είχε πέσει θύμα βιασμού στην ηλικία των 11 ετών.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, «η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος μου γιος (από τα συνολικά τέσσερα παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες, οι οποίοι καταδικάστηκαν».

Βιάστηκε και στη συνέχεια δεχόταν bullying

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια» δήλωσε ο πατέρας της 17χρονης, και τόνισε πως η Νικολέτα στο σχολείο δεχόταν έντονο bullying, το οποίο προσπαθούσε να μη σκέφτεται.

Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δύο παιδιών, το 2018, είχε κυριαρχήσει στα ΜΜΕ. Οι εισαγγελικές αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος που μετά την καταδίκη του πέθανε στη φυλακή.

Οι τρεις ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δύο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικολέτα με την αδελφή της φύγουν για την Αθήνα, για να γλιτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Η Νικολέτα με τον 22χρονο Πακιστανό σύντροφό της, ύποπτο για τη δολοφονία της

Η Νικολέτα με τον 22χρονο Πακιστανό σύντροφό της, ύποπτο για τη δολοφονία της

Μαρτυρικός ο θάνατος της 17χρονης στο Περιστέρι

Τα ιατροδικαστικά στοιχεία δείχνουν ότι η 17χρονη είχε ασφυκτικό θάνατο. Ο δράστης της έκλεισε μύτη και στόμα, το στόμα πιθανότατα με κάποιο πανάκι, ενώ ταυτόχρονα την κρατούσε από τα χέρια. Το κορίτσι έδωσε μάχη με τον δολοφόνο, αλλά δεν τα κατάφερε...

Η νεαρή κοπέλα πάλευε για 7 λεπτά με τον δολοφόνο της, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Τα απειλητικά sms του Πακιστανού

Από την ανάσυρση των δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας προκύπτει ότι η ανήλικη είχε δεχθεί τις τελευταίες ημέρες και την ημέρα της δολοφονίας μπαράζ μηνυμάτων από τον 22χρονο.

Η ανήλικη ήθελε να χωρίσουν και του ζήτησε μάλιστα να της επιστρέψει τα κλειδιά του σπιτιού της. Εκείνος δεν το δεχόταν και φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος να διακόψει τη σχέση και να της παραδώσει τα κλειδιά.

Πηγή: iefimerida.gr