Κορακάκη: Συγκλονιστική ανάρτηση για τον stalker που της είχε κάνει τη ζωή κόλαση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 16:06

Κορακάκη: Συγκλονιστική ανάρτηση για τον stalker που της είχε κάνει τη ζωή κόλαση

Ο 34χρονος υποτιθέμενος θαυμαστής καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση - Είχε εισβάλει στο σπίτι της και είχε κάψει το αυτοκίνητο του συντρόφου της - Η χρυσή Ολυμπιονίκης με ανάρτησή της στο Facebook μιλά για τα όσα έζησε επί πέντε χρόνια και δείχνει τα εξανθήματα που είχε βγάλει από την πίεση

Τον εφιάλτη που έζησε λόγω του εμμονικού «θαυμαστή» της περιέγραψε η Άννα Κορακάκη με μία μακροσκελή και φορτισμένη ανάρτησή της στο Facebook.

Υπενθυμίζεται πως ένας 34χρονος παρακολουθούσε την Ολυμπιονίκη επί πέντε χρόνια στέλνοντάς της λουλούδια, παρακολουθώντας την, εισβάλλοντας στο σπίτι της αλλά και βάζοντας φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της.

Η ίδια, επ αφορμής της καταδίκης του 34χρονου από το Κακουργιοδικείο σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, ενώ δεν του χορηγήθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, περιγράφει στην ανάρτησή της τον εφιάλτη που έζησε. Η ίδια γράφει χαρακτηριστικά πως βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση επηρεάζοντας την αθλητική της απόδοση, ενώ δημοσίευσε και φωτογραφίες από εξανθήματα που είχε βγάλει στο πρόσωπο από την ψυχολογική πίεση αλλά και από το καμμένο όχημα του συντρόφου της.

Πηγή: protothema.gr