Πύργος: Έκκληση της αδερφής του Θύμιου – «Να βρεθεί ο αδερφός μου και να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 09:17

Πύργος: Έκκληση της αδερφής του Θύμιου – «Να βρεθεί ο αδερφός μου και να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του»

«Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του» ανέφερε η αδερφή του Θύμιου

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση του 39χρονου Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο Ηλείας, ο οποίος αγνοείται εδώ και 14 ημέρες. 

Η αδερφή του, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», δήλωσε: «Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του». Η αδερφή του 39χρονου ζει και εργάζεται στον Πύργο και είναι εκείνη μάλιστα που μετά το τροχαίο που βίωσε ο Θύμιος το 2008, τον έφερε στην πρωτεύουσα της Ηλείας.

Θέλοντας για την ώρα να διατηρήσει την ανωνυμία της, σε επικοινωνία με την εφ. «Πατρίς» απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό του Θύμιου προσθέτοντας πως το τελευταίο διάστημα δεν είχαν επικοινωνία και έμαθε από την τηλεόραση για την εξαφάνισή του.

Μάλιστα, κάποιος την είχε συμβουλεύσει να μην κυκλοφορεί αργά τη νύχτα στην οδό Ρήγα Φεραίου με την αιτιολογία πως κυκλοφορεί κάποιος που τρομάζει και απειλεί τους πολίτες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως εννοούσε τον αδελφό της ο οποίος τελικά δεν ήταν ο θύτης αλλά το θύμα αυτής της σοκαριστικής ιστορίας που τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Για τις εξελίξεις, στην υπόθεση της εξαφάνισης του Θύμιου, είναι ενήμεροι και στην γενέτειρά του, το Καλλιάνι Γορτυνίας με τα αδέλφια και τους συγγενείς να έχουν κινητοποιηθεί πλέον και αυτοί για τον εντοπισμό του. Η μόνη που δεν γνωρίζει ακόμη κάτι, είναι η υπέργηρη μητέρα του.

www.kathimerini.gr