Συγγνώμη από την Αττική Οδό για το χάος και τους εγκλωβισμένους οδηγούς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 20:25

Συγγνώμη από την Αττική Οδό για το χάος και τους εγκλωβισμένους οδηγούς

INTIME

Ανακοίνωση από την Αττική Οδό αργά το απόγευμα της Δευτέρας, με την οποία ζητάει συγγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία και τις ουρές χιλιομέτρων εν μέσω χιονιά, χωρίς να έχει καταφέρει να λυθεί ακόμα το πρόβλημα και με το στρατό να βγαίνει στους δρόμους.


«Πρωταρχικό μας μέλημα ο απεγκλωβισμός των οδηγών», λέει η ανακοίνωση της εταιρείας, που τονίζει πως θα τοποθετηθεί αναλυτικά για το φιάσκο και το χάος της σημερινής ημέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο.

Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ