Έρχεται νέα κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 15:15

Έρχεται νέα κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες

Πρόσκαιρη βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου. Ο ίδιος επισημαίνει πως η πρόγνωση του καιρού δείχνει πως στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται νέα κακοκαιρία που θα πλήξει την χώρα στις 23 και 24 Οκτωβρίου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook για τον καιρό ανέφερε πως έρχεται νέα «δραστήρια» ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας. Όπως γράφει η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα δυτικά, ενώ δεν υπάρχουν δεδομένα προς τον όγκο των βροχοπτώσεων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook:

«Αρκετά… “δραστήρια” δείχνει η νέα ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας (23-24) Οκτωβρίου!!! Φίλες και φίλοι, και τα πρωινά σημερινά στοιχεία επιμένουν για νέα αλλαγή του καιρού προς τα τέλη της εβδομάδας αρχικά κυρίως στη δυτική Ελλάδα! Η τροχιά του βαρομετρικού χαμηλού όμως καθώς και το βάθος του, που δεν μπορούμε από τώρα να τα γνωρίζουμε με ακρίβεια, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατανομή αλλά και την ένταση των βροχών και των καταιγίδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου!».

{https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/422174969272203}

newsit.gr