Επίσκεψη εκπαιδευτικών στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 14:46

Επίσκεψη εκπαιδευτικών στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+

Επίσκεψη εκπαιδευτικών στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ που εκπονεί το 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου από το 2019, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 επισκέφτηκαν εκπαιδευτικοί και μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Τραυλό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης υποδέχτηκε αντιπροσώπους των σχολείων COLEGIO RAINHA DONA LEONOR (Πορτογαλία), LYCEE PROFESSIONNEL  ALBERT THOMAS (Γαλλία), JESPOL PLACOWEK OSWIATOWYCH W JAVVOEZNI (Πολωνία) και φυσικά του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου «ΡΟΚΚΟΣ ΧΟΪΔΑΣ». Μαθητές και εκπαιδευτικοί συνομίλησαν, εξέφρασαν τη χαρά τους για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και τη δυνατότητα ανταλλαγής εμπειριών.

Το πρόγραμμα έχει ως θέμα τις Νέες Τεχνολογίες και τη χρήση τους στην εκπαίδευση. Υπεύθυνος της υλοποίησης του για το 3ο Γυμνάσιο είναι ο                            κ. Δημοσθένης Κουλουμπής, Υποδιευθυντής, καθηγητής Πληροφορικής και συμμετέχουν ακόμη 8 από τους καθηγητές του σχολείου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε τη σημασία των προγραμμάτων ERASMUS+ για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής ταυτότητας και εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη εκπαιδευτικών και μαθητών στο νησί μας. Ευχήθηκε επίσης,                      Καλή Επιτυχία, στις εργασίες του προγράμματος.

Υπογραμμίζεται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19 .

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΠΕ ΙΘΑΚΗΣ

 

                                              ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ                                                           

           




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250