Θεόφιλος: «Tο Ειδικό Σχολείο Περατάτων θα εγκατασταθεί άμεσα στο κτίριο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ στο Αργοστόλι, παρακάμπτοντας την γραφειοκρατία»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 15:31

Θεόφιλος: «Tο Ειδικό Σχολείο Περατάτων θα εγκατασταθεί άμεσα στο κτίριο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ στο Αργοστόλι, παρακάμπτοντας την γραφειοκρατία»

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΝΗΣΙ 93,9» και την εκπομπή «Το Βήμα του Πολίτη» με τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε για ζητήματα της επικαιρότητας, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

“Προσπαθούμε χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες να υλοποιούμε το πρόγραμμά μας” ήταν τα λόγια του Δημάρχου, ο οποίος αναφέρθηκε στην καλή πορεία του τουρισμού τον, αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο Δήμος, ώστε να παραδώσει ξανά στην νεολαία το Αθλητικό Κέντρο Κουρκουμελάτων.

Μίλησε επίσης και για την σημαντική επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στην Κεφαλονιά και στην χρηματοδότηση που υποσχέθηκε για το Μουσείο Γερασίμου Σκλάβου, αναφέρθηκε και στο σημαντικό θέμα του νέου καταφυγίου αδεσπότων, τονίζοντας ότι αναμένεται από μέρα σε μέρα η έγκριση της χρηματοδότησης.

Επίσης τόνισε ότι Δήμος Αργοστολίου έκανε αυτοψία στο κτίριο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ (ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ) και ολοκληρώνει την μελέτη και παρακάμπτοντας την γραφειοκρατία, θα διαμορφώσει το χώρο ώστε να μεταφερθεί εκεί το Ειδικό Σχολείο Περατάτων.

«Ο Δήμος Αργοστολίου πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και τελειώνει τώρα τη μελέτη. Χωρίς να περιμένουμε τις εγκρίσεις και την γραφειοκρατία, ο Δήμος Αργοστολίου θα επισκευάσει τον χώρο για να στεγάσει το Ειδικό Σχολείο Περατάτων. Σε δύο μήνες το Ειδικό Σχολείο Περατάτων, θα εγκατασταθεί στο κτίριο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ  στο Αργοστόλι. Παράλληλα, θα παραμείνει και το ΕΚΑΒ στο κτήριο. Είναι ένα ακίνητο που φτιάχτηκε πριν από 20 χρόνια για να εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες. Θα προχωρήσουμε χωρίς να περιμένουμε την γραφειοκρατία».

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό

{https://soundcloud.com/user-46829938/93-9-798717324}




00 inkefalonia general ad 300X250