Αίτηση έκδοσης χρεωστικής κάρτας Freedom Pass και από τα 4 ΚΕΠ του Δήμου Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 16:41

Αίτηση έκδοσης χρεωστικής κάρτας Freedom Pass και από τα 4 ΚΕΠ του Δήμου Αργοστολίου

 Νομός Κεφαλληνίας                                                                 

Δήμος Αργοστολίου

Διεύθυνση: Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      

           ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ (FREEDOM PASS)

                           ΚΑΙ   ΑΠΟ ΤΑ (04) ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Τι είναι το freedom Pass: Ψηφιακή χρεωστική κάρτα αξίας 150 ευρώ που προορίζεται για αγορές σε συγκεκριμένες ελληνικές επιχειρήσεις του τουριστικού και πολιτιστικού κλάδου. Χρήση του διαθέσιμου υπολοίπου μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος 31/12/2021.

Δικαιούχοι: Όλοι οι νέοι 18-25 ετών, δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 1/1/1996 έως 31/12/2003. Μόνη προϋπόθεση είναι να έχουν ολοκληρώσει την πρώτη δόση του εμβολιασμού τους κατά της Govid-19

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

1. Ταυτότητα ή διαβατήριο

2. Αρ. ΑΜΚΑ ή Π.Α.Μ.Κ.Α ή Π.Α.Α.Υ.Π.Α

3. Αρ. Α.Φ.Μ

3. Ηλεκτρονική διεύθυνση (ε-μαιλ)

4. Κινητό τηλέφωνο

Η διαδικασία πραγματοποιείται και από τρίτο πρόσωπο κατόπιν εξουσιοδότησης, είτε μέσω του Gov.gr https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodo HYPERLINK "https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-exousiodoteses"tese/ekdose-exousiodoteses, είτε με θεώρηση γνησίου υπογραφής.

Η αίτηση για την έκδοση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας (freedom pass) είναι δυνατή το νωρίτερο την επόμενη ημέρα της ολοκλήρωσης της πρώτης δόσης εμβολιασμού ή της ολοκλήρωσης του εμβολιασμού.

Απευθείας από τον πολίτη η διαδικασία, με χρήση κωδικών taxisnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https HYPERLINK "https://emvolio.gov.gr/freedompass":// HYPERLINK "https://emvolio.gov.gr/freedompass"emvolio HYPERLINK "https://emvolio.gov.gr/freedompass". HYPERLINK "https://emvolio.gov.gr/freedompass"gov HYPERLINK "https://emvolio.gov.gr/freedompass". HYPERLINK "https://emvolio.gov.gr/freedompass"gr HYPERLINK "https://emvolio.gov.gr/freedompass"/ HYPERLINK "https://emvolio.gov.gr/freedompass"freedompass

Αν κάποιος δεν διαθέτει κωδικούς Taxisnet, η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί και μέσω των Κ.Ε.Π.

Η αρμοδιότητα των ΚΕΠ εξαντλείται στην υποβολή της ως άνω αίτησης

     Ωράριο λειτουργίας ΚΕΠ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  7.30 έως 15.00.

Η εξυπηρέτηση μέσω ραντεβού διατηρείται ως εξής:

1) Είτε μέσω της πλατφόρμας εξυπηρέτησης φυσικών ραντεβού rantevou.kep.gov.gr ,

   είτε κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης

Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας και των κανόνων που ισχύουν για την προστασία της υγείας πολιτών και υπαλλήλων, αλλά και μεταξύ των πολιτών που αναμένουν να εξυπηρετηθούν, ( υποχρεωτική χρήση μάσκας, ακόμα και σε εξωτερικό χώρο εφόσον παρατηρούνται ουρές και τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων κατ΄ ελάχιστο 1,5 μέτρου).

Πλατφόρμα Επισκέψεων ΚΕΠ:     rantevou.kep.gov.gr

Tηλέφωνα και εμαιλ ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου:

ΚΕΠ 0428 Αργοστολίου: 26713-61000 - ΕΜΑΙΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0429 Λειβαθούς: 26713-61800 - EMAIΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0550 Ελειού-Πρόννων: 26713-61630 - EMAIΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0935 Ομαλών: 26710-86078 - EMAIΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                  

                                                                    Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ      

                                                                  

                

                                                                       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ