Δήμος Αργοστολίου: Παράταση στις αιτήσεις για "Λευκές περιοχές" Τηλεοπτικής Κάλυψης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 09:15

Δήμος Αργοστολίου: Παράταση στις αιτήσεις για "Λευκές περιοχές" Τηλεοπτικής Κάλυψης

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ και 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Δικαιούχοι του έργου είναι οι μόνιμοι κάτοικοι των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης οικισμών του Δήμου Αργοστολίου:

ΑΓΚΩΝΑΣ, ΑΦΡΑΤΟ, ΘΗΝΑΙΑ, ΛΟΥΡΔΑΤΑ, ΜΗΝΙΑ, ΝΥΦΙ, ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ, ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ, ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ, ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΞΕΝΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΛΣΑΜΑΤΑ.

Δικαιούχοι: οι μόνιμοι κάτοικοι των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης. Ως μόνιμος κάτοικος ΠΕΤΚ νοείται το φυσικό πρόσωπο που διατηρεί την κύρια και μόνιμη κατοικία του σε συγκεκριμένη περιοχή του Παραρτήματος του Ν. 4563/2018 (Α΄169), όπως έχει τροποποιηθεί με το Παράρτημα ΧΙΙΙ του Ν. 4727/2020 (Α΄ 184). Ως «κύρια και μόνιμη κατοικία» νοείται η δηλωθείσα διεύθυνση κατοικίας στο φορολογικό μητρώο που διαχειρίζεται η ΑΑΔΕ.

Η παροχή των υπηρεσιών του Έργου πραγματοποιείται ανά νοικοκυριό, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις και αφορά αποκλειστικά στο συγκεκριμένο ακίνητο που δηλώθηκε στην αίτηση.

Υπηρεσίες που λαμβάνουν οι δικαιούχοι: Οκταετή (08 έτη) πρόσβαση στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας και παροχή και εγγύηση εξοπλισμού όπου απαιτείται από την τεχνολογία ευρυεκπομπής των Παρόχων που επέλεξαν κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Αιτήσεις συμμετοχής: Είτε ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο μέσω σχετικής εφαρμογής της ΕΨΠΔΔ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/telepikoinonies/leukes-periohes είτε μέσω του ΚΕΠ που υπάγεται η Περιοχή Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης.

Δύναται να προσέλθει και τρίτο πρόσωπο για την υποβολή της αίτησης στα ΚΕΠ, εφόσον είναι ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένο από τον αιτούντα (έντυπο ειδικής εξουσιοδότησης στα ΚΕΠ)

Αιτήσεις υποβάλλονται εντός των (15) δεκαπέντε πρώτων ημερολογιακών ημερών κάθε τετράμηνου, κάθε έτους :

A΄τετράμηνο: 01/02-15/02

B΄τετράμηνο: 01/06-15/06

Γ΄τετράμηνο: 01/10-15/10

Ειδικά για την φάση αιτήσεων (που έληγε 15/6) παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως και 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

   Δικαιολογητικά (Ενδεικτικά) που προσκομίζονται στα ΚΕΠ :

  • Αστυνομική ταυτότητα
  • Πρόσφατος λογαριασμό ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του ενδιαφερομένου
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση (email)
  • Αρ. σταθερού και κινητού τηλεφώνου
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις απαιτείται και βεβαίωση Δημάρχου για την μόνιμη κατοικία του αιτούντος

Λειτουργία των ΚΕΠ Δ. Αργοστολίου: Δευτέρα έως Παρασκευή, 7.30 π.μ – 3.00 μ.μ, αποκλειστικά με ραντεβού.

Πλατφόρμα Επισκέψεων ΚΕΠ:     rantevou.kep.gov.gr

Tηλέφωνα και εμαιλ ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου:

ΚΕΠ 0428 Αργοστολίου: 26713-61000 - ΕΜΑΙΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. HYPERLINK "file://C:/Users/tpe4/Desktop/ΕΞΟΔΑ ΚΗΔΕΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/Δ.Τ-ΕΞΟΔΑ ΚΗΔΕΙΑΣ.odt"gr

ΚΕΠ 0429 Λειβαθούς: 26713-61800 - EMAIΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0550 Ελειού-Πρόννων: 26713-61630 - EMAIΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0935 Ομαλών: 26710-86078 - EMAIΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ      

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ