Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε: «Κλειστή» η Κεφαλονιά - Παγκεφαλληνιακό Συλλαλητήριο την Τετάρτη!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 21:00

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε: «Κλειστή» η Κεφαλονιά - Παγκεφαλληνιακό Συλλαλητήριο την Τετάρτη!

Μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν και εκατοντάδες φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε πριν από λίγο τη διεξαγωγή Παγκεφαλληνιακού Συλλαλητηρίου την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου (ημέρα που θα γίνει και η συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας) στη 1 το μεσημέρι, το οποίο θα διατρανώσει την αντίθεση όλων των Κεφαλλονιτών στην πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει το Ίδρυμα στο νησί. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Αποφασίστηκε να συσταθεί μία επιτροπή κινητοποίησης αποτελούμενη από τους Αραβαντινό, Φιοραβάντε, Κεκάτο, Κωνσταντάκη και Ρασσιά και η άλλη επιτροπή η τεχνοκρατική επιτροπή που θα βγάλει και το ανάλογο πόρισμα και η οποία αποτελείται από τους Πυλαρινό, Κοτσιλίνη και Αυγουστάτου. Επίσης αποφασίστηκε να γίνει επαφή και με συλλόγους εκτός Κεφαλονιάς.

Την πρόταση ψήφησαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι πλην των τριών της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι οποίοι τόνισαν ότι θα συμμετέχουν ενεργά στο συλλαλητήριο μόνο αν έρθει κάποιος εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στο νησί.

Ουσιαστικά λοιπόν την Τετάρτη η Κεφαλονιά «κλείνει» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, όσον αφορά την κατάργηση του ΤΕΙ, καθώς αναμένεται να συμμετάσχουν πολίτες, από όλα τα μήκη και τα πλάτη του νησιού.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤHΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ


Ετικέτες: