Εμπορικό λιμάνι: Διαχώρισε την θέση του από την παράταξή του ο Διονύσης Λυκούδης: «Κάποιοι θέλουν να κρατήσουν όμηρο μία πόλη, μόνο και μόνο για να κάνουν αντιπολίτευση»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 18:39

Εμπορικό λιμάνι: Διαχώρισε την θέση του από την παράταξή του ο Διονύσης Λυκούδης: «Κάποιοι θέλουν να κρατήσουν όμηρο μία πόλη, μόνο και μόνο για να κάνουν αντιπολίτευση»

O Διονύσης Λυκούδης, με ωριμότητα, διαχώρισε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, την θέση του από την υπόλοιπη παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» (Ανουσάκης – Παρίσης) και δεν είχε διάθεση για...αντιπολίτευση που θα παρέπεμπε το πολύ σοβαρό ζήτημα της μετακίνησης του Εμπορικού Λιμανιού του Αργοστολίου στις … Καλένδες!

Με μία ώριμη και ουσιαστική τοποθέτηση, ανέφερε την αναγκαιότητα της μετακίνησης του Εμπορικού Λιμανιού στον παράκτιο χώρο του Δραπάνου (πρώην εργοστάσιο ΔΕΗ), ενώ «καυτηρίασε» τις τοποθετήσεις που είχαν μία… γενικόλογη χροιά, χωρίς σε αυτές να δίνεται ένα σημείο που θα οδηγούσε το λιμάνι εκτός της πόλης.

«Το λιμάνι απέναντι είναι ώριμο 100%. Κάποιοι θέλουν να κρατήσουν όμηρο μία πόλη, μόνο και μόνο για να κάνουν αντιπολίτευση. Η απόφαση πρέπει να είναι σαφέστατη. Το δημοτικό συμβούλιο όντως είναι κατεπείγον. Ψηφίζω την πρόταση της Δημοτικής Αρχής με την προσθήκη ότι καμία απόφαση έγκρισης του Master Plan δεν θα ληφθεί χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου» ήταν τα λόγια του την οποία ψήφισε ο ίδιος και ο Νίκος Μενάγιας.

Η πρόταση που τελικώς συνδιαμορφώθηκε πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο με 18 ψήφους υπέρ.

Παρακάτω η τοποθέτηση του Διονύση Λυκούδη

{https://www.youtube.com/watch?v=5t9RxOKNiSc}




00 inkefalonia general ad 300X250