«Άστραψε και βρόντηξε» ο Θεόφιλος: «Θέλουμε Κρουαζιερόπλοια, τουρισμό και ανάπτυξη στο λιμάνι του Αργοστολίου και όχι εμπορικά πλοία» (video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 15:57

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Θεόφιλος: «Θέλουμε Κρουαζιερόπλοια, τουρισμό και ανάπτυξη στο λιμάνι του Αργοστολίου και όχι εμπορικά πλοία» (video)

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, με όσα άκουσε από τον επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη Μέρα» Μάκη Φόρτε, σχετικά με το κρίσιμο ζήτημα με το Εμπορικό Λιμάνι Αργοστολίου.

Ο κ. Μιχαλάτος αρκετά ενοχλημένος με τα όσα είχαν προηγουμένως ακουστεί, τόνισε σε έντονο ύφος πως: «Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν είναι μέρα να χτυπήσουμε τον Δήμαρχο και την δημοτική Αρχή.Σήμερα πρέπει να βρούμε όλοι μαζί την χρυσή τομή.  Ο κ. Φόρτες γυρίζει την πλάτη του στην πόλη που τον είχε εκλέξει δήμαρχο για 12 χρόνια» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, ενώ αρχικά ανέφερε: «H μελετήτρια κα Φράγκου ήρθε χωρίς διαβούλευση να αλλάξει την πόλη μας. Πήγαμε στο Υπουργείο και ζητήσαμε να έρθει να μας ενημερώσει τι κάνει  με την μελέτη. Αν δεν ήταν να πάμε με τον βουλευτή Κεφαλονιά, να μπλοκάρουμε το Master Plan, τώρα θα είχε εγκριθεί. Πήγε να μας πιάσει στον ύπνο και να παραμείνει το εμπορικό λιμάνι στο σημείο που είναι τώρα. Η κοινωνία με εμπιστεύεται να κρατάω Θερμοπύλες και να μην αφήνω να γίνει κάτι χωρίς να συμφωνούν τα θεσμικά όργανα. Δεν συναινέσαμε εμείς να αλλάξει ο σχεδιασμός. Μας έδωσαν τελεσίγραφο μέσα σε 15 μέρες να δώσουμε την άποψή μας ως Δημοτικό Συμβούλιο. Αν πούμε ομόφωνα αν γίνεται να πούμε ότι δεν θέλουμε το εμπορικό λιμάνι να μείνει στην πόλη. Κυρίαρχο είναι ότι δεν θέλουμε άλλο. Θέλουμε Κρουαζιερόπλοια και όχι εμπορικά πλοία. Σήμερα δεν είναι μέρα να χτυπήσουμε δήμαρχο και δημοτική αρχή. Επιλέγουμε οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας και όχι αυτό που υπάρχει σήμερα. Οραματιζόμαστε να πάμε την πόλη μας πιο πέρα, πιο μπροστά. Σήμερα πρέπει να βρούμε όλοι μαζί την χρυσή τομή και ακούμε τον βουλευτή που λέει και αυτός να φύγει το εμπορικό λιμάνι να πάει απέναντι. Σήμερα πρέπει να δώσουμε ξεκάθαρο μήνυμα στο Υπουργείο. Θέλουμε Κρουαζιερόπλοια, θέλουμε τουρισμό, θέλουμε ανάπτυξη στο λιμάνι του Αργοστολίου».

Παρακάτω η τοποθέτησή του

{https://www.youtube.com/watch?v=egZs82qPbpI}




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ