Δήμος Αργοστολίου: Αίτηση αποζημίωσης εξόδων κηδείας-ταφής ή αποτέφρωσης και μέσω των Κ.Ε.Π

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 15:40

Δήμος Αργοστολίου: Αίτηση αποζημίωσης εξόδων κηδείας-ταφής ή αποτέφρωσης και μέσω των Κ.Ε.Π

Δήμος Αργοστολίου

Διεύθυνση: Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών

Ταχ.Δ/νση:21ηςΜαΐου Αργοστόλι 28100 Τηλ.:26713-61000 e-maill: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Αίτηση αποζημίωσης εξόδων κηδείας-ταφής ή αποτέφρωσης και μέσω των Κ.Ε.Π

Η υποβολή αίτησης αποζημίωσης εξόδων κηδείας-ταφής ή αποτέφρωσης, σε περίπτωση θανάτου εν ενεργεία άμεσα ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του e-ΕΦΚΑ, διεκπεραιώνεται και μέσω των Κ.Ε.Π, καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης (myKEPlive). To κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου στο Αργοστόλι έχει ενταχθεί στη πλατφόρμα εξυπηρέτησης MyKEPlive και οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν από το προσωπικό του ΚΕΠ0428 Αργοστολίου, πληκτρολογώντας:

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ex-apostaseos-exuperetese-politon/exuperetese-me-telediaskepse-apo-kentro-exupereteses-politon-kep

Προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης στα ΚΕΠ, η επιχείρηση που ανέλαβε την τελετή να έχει εκδώσει το αντίστοιχο παραστατικό δαπανών με τα στοιχεία του αιτούντος και να το έχει καταχωρίσει ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική υπηρεσία του e-E.Φ.Κ.Α .

Λειτουργία των ΚΕΠ Δ. Αργοστολίου: Δευτέρα έως Παρασκευή, 7.30 π.μ – 3.00 μ.μ, αποκλειστικά με ραντεβού.

Πλατφόρμα Επισκέψεων ΚΕΠ: rantevou.kep.gov.gr

 

Tηλέφωνα και εμαιλ ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου:

ΚΕΠ 0428 Αργοστολίου: 26713-61000 - ΕΜΑΙΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0429 Λειβαθούς: 26713-61800 - EMAIΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0550 Ελειού-Πρόννων: 26713-61630 - EMAIΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΕΠ 0935 Ομαλών: 26710-86078 - EMAIΛ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ