Θεόφιλος: “Ας μας πουν πρώτα τι έκαναν εννέα χρόνια που ήταν στην διοίκηση του Δήμου Κεφαλονιάς και τι άφησαν στη νέα Δημοτική Αρχή και μετά να κάνουν κριτική”

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 09:48

Θεόφιλος: “Ας μας πουν πρώτα τι έκαναν εννέα χρόνια που ήταν στην διοίκηση του Δήμου Κεφαλονιάς και τι άφησαν στη νέα Δημοτική Αρχή και μετά να κάνουν κριτική”

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό "Νησί 93,9" στην εκπομπή “Το Βήμα του Πολίτη”  και στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, μίλησε για ζητήματα της επικαιρότητας, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο κ. Μιχαλάτος αναφορικά με την κριτική της μείζονος αντιπολίτευσης τόνισε πως: “Θα πρέπει ο Νίκος Ανουσάκης και η Ισχυρή Κεφαλονιά να απαντήσουν στο ερώτημα τι έκαναν εννέα χρόνια που ήταν στην διοίκηση του Δήμου Κεφαλονιάς και τι άφησαν στη νέα Δημοτική Αρχή” φέρνοντας ως παράδειγμα το καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς για το οποίο η Δημοτική Αρχή Παρίση δεν έκανε τίποτε τα προηγούμενα 9 χρόνια.

“Το νέο καταφύγιο για τα αδέσποτα θα προχωρήσει και θα υλοποιηθεί από τον Δήμο Αργοστολίου” ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, ενώ για τις κυκλοφοριακές μελέτες σε Αργοστόλι και Σκάλα τόνισε ότι “Αυτά τα έργα δεν μπορούν να γίνουν από την μία μέρα στην άλλη, χρειάζεται διαβούλευση, όμως στην περιοχή της Σκάλας θα εφαρμοστεί από φέτος”.

Όσον αφορά το Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου και την κριτική που δέχεται η Δημοτική Αρχή Αργοστολίου, τόνισε ότι “όταν εμείς θα εγκαινιάζουμε το συγκεκριμένο έργο, θα πω τότε ότι ο κ. Ανουσάκης και η παράταξή του το αποκαλούσαν “Μουσείο κατσαρίδας”. Εμείς οραματιστήκαμε και θα το παραδώσουμε στην κοινωνία ως Μουσείο Γεςράσιμου Σκλάβου”.

Για τις τοπικές κοινότητες τόνισε ο Δήμαρχος Αργοστολίου πως: “Για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια, τα χωριά έχουν ΣΑΤΑ και κάνουν έργα. Ενώ για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια παίρνουν τα χρήματα που δικαιούνται από τις ΑΠΕ. Οταν έρθει η ώρα θα κάνουμε την σύγκριση των έργων και των χρηματοδοτήσεων και θα δείτε ότι όσα καταφέρουμε εμείς σε 4 χρόνια θα είναι περισσότερα από αυτά που έκανε η Ισχυρή Κεφαλονιά σε 9 χρόνια”.

Για το τουριστικό αγκυροβόλιο της Αγίας Πελαγίας τόνισε πως εκκρεμεί συνάντηση και διαβούλευση με τους ψαράδες ώστε να διευθετηθεί το πρόβλημα, ενώ για τα μπάζα στο λιμάνι του Αργοστολίου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “όποιος πάει να δει τα μπάζα εκεί μπορεί να καταλάβει από που είναι” και κατέληξε τονίζοντας πως το 2021 θα είναι “χρονιά ορόσημο για το Δήμο Αργοστολίου” σε ό,τι αφορά τα έργα και τις χρηματοδοτήσεις.

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό

{https://soundcloud.com/user-46829938/93-9-974772784}

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ